| Turculet_Andreea_1999 a întrebat:

As vrea si eu statusuri pentru el de indiferenta

4 răspunsuri:
| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Treci peste, chiar daca te doare... Ce nu te omoara te face mai puternic.
Voi incerca sa ma ridic cat mai sus, doar sa iti arat cat de jos esti tu.
Multi ma vorbiti pe la spate, pentru ca prin fata nu aveti curaj niciodata.
Cand viata ti se pare greau si vrei sa izbucnesti, trei arme trebuie sa ai: sa uiti, sa ierti si sa iubesti.
Nimeni nu-ti observa lacrimile.nimeni nu-ti observa tristetea.nimeni nu-ti observa durerea. Dar toti iti observa GRESELILE.
Ai grija pe cine calci in picioare cand urci, ca tot de ei dai si cand cobori.
Câte amintiri îţi poate trezi un parfum pe care nu l-ai mai simţit de multa vreme...
"Oriunde ai fi Oriunde te`ai afla Nu vrei decat o domnisoara Care seamana cu ea "
Prea tarziu pentru regrete, pentru lacrimi. Viata merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte.
Parfumul meu in bluza ta si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare ea din viata ta.
Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
Sentimente confuze, nu stiam ce sa cred, poate atunci visam omul perfect
Eşti nevoit să strângi din dinţi, să fii rece... Când vezi că în jurul tău nimeni nu te inţelege
Prietenii sunt alaturi de tine doar cand ai bani cand ai probleme toti uita de tine

| Solitude15 a răspuns:

"Toti prietenii imi spuneau ca nu ma meriti da eu nu i-am ascultat, dar azi mi-am dat seama ca esti un nimic pe langa mine"
Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut
Ai crezut ca faci ce vrei
Dar ai scazut in ochii mei
Daca te purtai discret
Te consideram destept...
Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea
Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea!
Daca ai fi fost destept si mi-ai fi aratat iubire, acum erai intr-o alta situatie cu mine.Credeai ca ma vei oftica, cu cate-o panarama de-a ta.Nu! Tu Doar scadeai in fata mea
Si realizez ca pot[Sa uit tot]Ca si cum n-ar fi existat deloc… Intorc privirea peste umar, intalnesc un altu in drum. poate am pierdut ce aveam…pentru altceva mai bun

Cu indiferenta ta m-ai facut mai tare; acum nu-ti convine dar incet, incet calc pe urmele tale si abia acum vezi si tu ca indiferenta doare.
Cui ii pasa de ceea ce fac eu?
Cui ii pasa de ceea ce zic eu?
Eu sunt asa si asa voi ramane
Niciodata nu ma voi schimba[]
u stiu[]Te`ai inchis in tine[]
Parca...Parca ti-e frica de ceva[]
Uneori... uneori simt ca...ca ti-e frica de iubirea mea[]
Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila. Plangi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina. Stii…e putin cam tarziu, nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu.
Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat, mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castigat. Ma vrei inapoi? Eu nu! Iti spun doar atat: nu miza pe faptul ca odata m-ai facut sa plang. Am mai crescut.
Fundita happy

| roxanaiasmina202 a răspuns:

Cu indiferenta ta m-ai facut mai tare; acum nu-ti convine dar incet, incet calc pe urmele tale si abia acum vezi si tu ca indiferenta doare.
Cui ii pasa de ceea ce fac eu?
Cui ii pasa de ceea ce zic eu?
Eu sunt asa si asa voi ramane
Niciodata nu ma voi schimba[]
u stiu[]Te`ai inchis in tine[]
Parca...Parca ti-e frica de ceva[]
Uneori... uneori simt ca...ca ti-e frica de iubirea mea[]
Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila. Plangi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina. Stii…e putin cam tarziu, nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu.
Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat, mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castigat. Ma vrei inapoi? Eu nu! Iti spun doar atat: nu miza pe faptul ca odata m-ai facut sa plang. Am mai crescut.

Întrebări similare