Deci la inceput cred ca ai ori carpatin ori caucazian nu pot fi doi in unul sunt doua rase diferite carpatinul are urechile late si picate in jos iar caucazianul are urechile mici si ingropate in par
din descriere are epilepsie crizele nu le face regulat poate sa le faca in cinci zile de trei ori si in doi ani o data
ambele rase sunt superbe eu personal am cate un exemplar din fiecare veterinar cunosc dar nu stiu daca te ajuta fiind din Bucuresti pup
Vine veterinarul acasa dar cam costa deplasarea iar de rau il imobilizeaza cineva cunoscut si mai departe se ocupa veterinarul si de la epilepsie netratata se poate murii
El este o corcitura sa zic asa...
mama lui cred ca este din rasa caucazianilor si tatal lui ciobanesc... ma rog. nu stiu foarte bine sa explic. dar asa se numeste rasa lui. l-am cumparat de la cineva care crestea si vindea aceasta rasa. dar de la aceste crize poate muri?
Si inca ceva. eu stau langa bucuresti deci pot ajunge singura fara caine. poate doar daca vine veterinarul acasa dar ce ar putea sa-i faca ca sa poate sa-l controleze avand in vedere ca este f. f. f. rau.?
Ii dau niste pastile. nu stiu cum se numesc. si am observat ca ii fac mai bine...