| HubbaBubBa_1414 a întrebat:

Asa deci de unde sa inceplaughing pai de la inceput.Asa sunt in clasa a 8a si deja ih imi fac probleme pentru profilu pe care o sal aleg in continuare; mie imi place foarte mult matematica numai ca imi este greu sa o inteleg deci de asta n-am mai invatat-o si acum am ajuns sa fiu bata la mate si ma gandeam sa ma duc la filologie da acolo si prea multe libi straine si ih eu personal urasc franceza apoi mai e asa ador biologia numai ca n-am facut nici o ora de bio pentru ca profa e ***** asa si de acea nu stiu nimic (vreau sa adaug ca ma atrage foarte mult ideea sa lucrez undeva in medicina)dar din moment ce nu prea stiu bio presupun ca-mi va fi foarte greu asa ca biologia e exclusa. Mai este chimia pe care eu o consider foarte frumoasa dar imi da cam multe batai de cap.Ador istoria si imi este ft usor sa o invat dar urasc geografia. Mi-am pus in cap sa fac profil de filologie si sa pot urma academia de politie dar am vazut ca acolo iti trebuie neaparat bacu la franceza (daca era engleza:X ramaneam pe ideea asta, dar franceza o urasc), asa ca am renuntat la visul de a ma face polista. Apoi mai e profilu de stiinte sociale dar ih nu prea am multe optiunu de viitor (in afara de a ma face psihologchatterbox). Ce va rog eu este sa imi dati si mie niste idei de joburi si de facultati pe care leas putea urma ...ca n-am idee crying +si ce profil ar fi mai indicat sa urmez pentru facultatea pe care mi-a sugerati

3 răspunsuri:
| Mariinaa a răspuns:

Hey!
Ai spus ca-ti place biologia si chimia acestea fiind lucruri esentiale in medicina ai putea opta pentru un liceu bazat pe acest lucru cum este la mine in oras (GALATI) liceul E.Racovita,la filologie este bilingv dar poate fi si profil normal iar ca job ar putea fi (evident daca faci o facultate)profesor, translator, ghid turistic, Merge si relatii publice parca...Ma rog
Sper ca te-am ajutat (intr-un fel)
Bye-Byehappy Si succes la testarea nationala de la varahappy

| Diascumpika a răspuns:

Drept, ti-ar placea?
Jurnalism si stiintele comunicarii
medicina veterinara
politehnica

| agnessme a răspuns:

Mai ai o sansa! http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi! BAFTA!