Astea nu se spun, se simt. ai să vezi şi tu când vei păţi asta. e doar... ceva frumos, nevoia constantă să vezi acea persoană, zâmbetul pe care îl ai în preajma ei... e ca o electricitate, gen fluturii ăia din romanele de dragoste. e frumos.
Incerc csa nu ma mai gandesc la ea/el
De obicei simt ca niste fluturi in stomac
Buna. Poi eu pot spune cand vad o fata care imi place simt fluturasi la stomac si nu glumesc e ceva foarte placut. Daca ma dau la o fata care nu prea imi place am un tupeu deosebit, dar daca ma dau la fata care imi place nu prea am tupeu asa
Succes.
Ciao
Iubirea e cel mai frumos lucru din lume e ceea ce simti pentru candva care ti se pare diferit, il vezi cu alti oki decat pe ceilalti si pur si simplu te intelege, te ajuta si tine la tine si uh la el/ea. O iubire e o vraja dintre 2 persoane care, oricear face, nu pot rezista nu pot trai unu fara celalalt... cand se injura pe la spate, fie si de la 100 de motive nuprea mai poti zice ca e o iubire :X ma bukur ca am un prieten care sa ma inteleaga ...nu toti avem norocul sa gasim persoana ideala
Inima incepe sa bata din ce in ce mai tare
te emtionezi. unii si transpira
ai fluturi in stomac nu-ti gasesti cuvintele cand vb cu persoana respectiva
Simt un fulger care imi patrunde inima, mi se aprind calcaiele, incep sa ma agit si mi se lumineaza fata cu un zambet tampit.
Cam asa.
Te gandesti la persoana,razi din orice spune,o visezi, ai fluturasi in stomac cand o vezi sau te gandesti la aceea persoana, plz da-mi fundita
Cand sunt cu cineza, spun numai tampenii despre persoana pe care o plac, la fel si acea persoana spune lucruri si defecte despre mine(nimeni nu stie de noi 2), dar cand sunt numai eu cu el...totul se schimba,vorbim numai din priviri,da nu spunem nimic decat foarte rar, sincer, ma surprind si eu))
asta e. traim pana cand vom avea curajul sa spunem ce simtim
1.Daca ma place si el. atunci cand il vad. ma gandesc "uite. il iubesc. ma iubeste.este minunat"
2. Daca nu ma place. atunci cand il vad. ma gandesc"Ce am facut sa merit asta. sa nu ma placa tocmai el." si incep sa plang. si daca ma vede si vine la mine. fara sa vreau imi pun mana in par si zambesc. oricat de trista as fi
anonim_4396 întreabă: