| GirlzM a întrebat:

Asa,dupa ca v-am adresat intrebarea " Ce parere aveti despre Justin Bieber? " si dupa ce am fost intrebata si eu acelasi lucru, va spuns si eu parerea mea, urmata de o intrebare.

Nu sunt un simplu fan, sunt un belieber. Nu am fost de la inceput, dar am sa fiu pana la sfarsit.
Nu asta conteaza, conetaza ca urasc cand oamenii il judeca, il jigneste. de ce? E un om, la fel ca toti oamenii.Presa stie sa scrie multe lucruri nefondate,asta nu inseamna ca tot e adevarat. nu se drogheaza, e o persoana cu suflet mare. Are o voce frumoasa, daca n-ar fi avut, Usher nu l-ar fi promovat ( Usher este artistul care l-a descoperit ), arata bine ( daca ma contraziceti aici, sunteti doar invidiosi ) si are si el o viata. nu merita toata ura.
Am vazut multe poze gen : Doamne, de ce l-ai luat pe el..si pe el nu. Aratand o poza cu o legenda care a murit si una cu Justin.Am eu raspunsul: acel cantaret ori era batran, ori prea multa celebritate dauneaza:droguri,alchool,operatii. de ce nu l-a luat D-zeu pe Justin? Pentru ca e tanar, are 20 de ani, are o viata inainte. cum poti fi atat de ..nu am cuvinte..incat sa-i doresti moartea cuiva? Sau altii spun ca e gay, fetita.A avut o relatie de lunga durata cu Selena Gomez, din cate stiu..Selena nu e barbat, ca Justeen sa fie gay.Si fetita..vi se pare ca arata ca o fetita?
E o persoana buna care a ajutat multi copii bolnavi de cancer, care s-a intalnit cu multi pentru a-i face fericiti. nu aveti idee.Nu stiti nimic despre el si totusi il judecati si urati.Merita cineva acest lucru? Are destui fani, ii are pe belieberii lui. nu obliga nimeni pe nimeni sa asculte muzica lui, gusturile nu se discuta, nu vrem ca toata omenirea sa-i asculte muzica. doar sa fie lasat in pace,pentru ca e si el om...
Multi dintre voi n-o sa cititi tot " pomelnicul " scris de mine, dar am simtit nevoia sa scriu asta!happy
Nu sunt doar o pustoaica de 11 ani inebunita dupa Bieber cum ii numiti voi pe multi dintre belieberi.Sunt o fata ce-l respecta si apreciaza, pentru ca merita.
Intrebare:Ce v-a facut? V-a jignit cu ceva? Aveti motive sa-l urati sau e cool pentru ca toata lumea face asta?

Răspuns Câştigător
| VanillaCh0c0 a răspuns:

So true thumbs up Precum ti-am raspuns la intrebarea de adineauri, am aceiasi parere ca si tine happy

1 răspuns:
| Azazea a răspuns:

Mie imi place JB si sunt de acord cu tine, dar din pacate oricat ai incerca sa convingi oamenii sa nu se mai bage in seama aiurea si sa comenteze nu ai sa reusesti, eu sunt de parere ca daca nu iti place de cineva, sau ceva stai in banca ta, nimanui nu ii pasa. Orice obiect, om, inventie de pe pamantul asta va avea mereu oameni pro si contra, nu avem ce face...mi-as dori totusi sa nu mai comenteze, nici mie nu imi plac multi artisti si totusi nu ma vezi pe site-urile promovate de ei injurandu-i si bagandu-ma in seama pe acolo, de parca n-am altceva mai bun de facut... eh, trist dar adevarat.