| ElenaGhilbert a întrebat:

Asa o problema: Timp de 3 luni (cu unele intreruperi cind el pleca din tara, sau eu) - am vorbit cu un baiat, e mai mare decat mine, familiile noastre se cunosc, bla bla (am incredere in el). Vineri am iesit impreuna la o plimbare, totul a fost foarte bine. Dar ieri dimineata i-am scris mesaj pe la ora 9 si ceva si el imi spune ca l-am trezit. Eu m-am enervat (mi-a mai spus de cateva ori asta) si i-am spus ca nu ii mai scriu. Peste 3 ore i-am scris „ ce faci?„, A pus seeeeeeeen sad, si pana acum noi nu am vorbit, pe fb el intra, dar oricum nimic nu scrie. Care poate sa fie cauza? El vrea o pauza?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sunteti imaturi ce as putea vedea eu serios eu in asta,tu te visezi mireasa cu el, el habar nu stie ce vrea de la viata, de ce va pierdeti tinereta asa? invatati, fa-ti o cariera lasa prostile pe mai tarziu, ce o sa vrea un baiat de 16, 17 ani care nu stie nimic nici macar pe el nu se poate intretine, folosesti ratiunea aia din creier

| SergiuBoss11 a răspuns:

E tipul ala de om pe care nu-i suport. Tine ranchiuna si nu iarta nimic. Acum asteapta sa te rogi de el ca sa vorbiti.

| pufulescu a răspuns:

De ce te-ai enervat cand a spus ca l-ai trezit? A zis-o ca un repros? Si tu cum ai reactionat? Aici poate e clenciul faptului ca s-a " racit " ca atitudine.

| ElenaGhilbert explică (pentru pufulescu):

Eu nu cu intentie rea, eu m-am suparat pentru ca el de 3 ori asta mi-a repetat,
dar chestia e ca pina la urma tot eu am incercat sa fac un pas spre impacare, iar el a pus „seen„.

| pufulescu a răspuns (pentru ElenaGhilbert):

Atunci zic si eu ca SergiuBoss11, cam asteapta sa te rogi de el.

| Divy a răspuns:

Poate îi acorzi prea multă atenție, iar el nu o merită. În general băieții nu prea primesc atenție iar dacă primesc prea multă devin apatici.
Ceea ce trebuie să faci e să te manifești la fel cel puțin până va călca pe orgoliu și vafi dispus să vorbească, dacă nu face asta nu prea merită să îți irosești timpul cu el.
Mândria sau iubirea de sine, face ca relația să se bazeze mai mult pe satisfacerea nevoilor dorințelor doar unuia singur nepăsându-i de celălalt.