Buna! Înţeleg prin ce treci şi îmi pare rău pentru tine! Încearcă asta : du-te la oglindă, priveşte-te atent; capul sus, bărbia înainte; priveşte-te în ochi şi spune de multe ori în mintea ta: sunt interesant, sunt deştept, toţi vor să-mi fie prieteni! Spune de multe ori şi de mai multe ori pe zi. Înainte de a adormi, când pui capul pe pernă, spune-ţi în gând aceleaşi cuvinte. Repetă zilnic. După o lună-două vei vedea rezultatele. Încearcă, nu costă nimic şi nu are ce rău să-ţi facă... Pe lângă astea, învaţă bine şi fă sport, o să-ţi crească încrederea în tine.Succes!
Dacă vrei o ocupaţie plăcută şi de folos pentru şcoală, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/
Am activitate nu asta e problema imi place programarea, web designu, photoshopu, imi place sa invat cum se invarte banul pe internet, asta cu privitul in oglinda am sa incerc, si azi inainte sa merg la liceu m-am uitat in oglinda mi-am dat doua palme dar tot in zadar, nu am reusit sa trec peste timiditate ca sa pot intra in liceu