Ascult orice gen muzical, dar nu orice melodie. Ascult si manele dar foarte putine in comparatie cu alte stiluri muzicale.
Cand sunt trist ascult melodia Denisa & Babi - Aproape de inima ta. versurile sunt...
Pai ascult cam toate genurile de muzica, depinde in ce stare ma aflu. sunt unele manele care imi plac, doar cateva exceptii.
Chiar sunt unele manele care sunt foarte frumoase dar altele care sunt oribile.Ascult cateva manele in rest pop.
Lol.NUU!
Nu numai ca nu-mi plac, imi dau o stare de scarba, stres si indispunere inimaginabila sorry!
@strivesc_membre-n_menghine. Avem libertatea de a ne spune parerea, suntem oameni indiferent de genul de muzica pe care-l ascultam! Si nu, nu e un nou motiv de fala, nu cred ca avem nevoie de asa ceva, pur si simplu e parerea noastra ( a mea)! Eu iti respect parerea, respect-o si tu pe a noastra !
Make peace!
@strivesc_membre-n_menghine.
Da, iti raspect parerea! Ca sa intelegi, am postat raspunsul, pentru a-mi spune parerea, indiferent de felul in care a fost adresata intrebarea si prin asta nu inseamna ca m-am in stamba!
Inainte ascultam foarte des manele acum nu stiu de ce dar ascult mai rar, dar imi plac.
Aoleuu?
NU never! Numai cocalari aia care asculta
Eu ascult pop, R&B, rock, etc... idem myri
Da si nu imi este jena sa o recunosc si nu cred pe nici unul care zice ca nu, pentru ca intamplator daca afost tot a ascultat.
F rar.Inainte ascultam des.Acum nu inteleg cum am putut.Ascult f rar cate o melodie acum, intamplator mai mult.
Am ascultat, acum nu mai ascult pentru ca este o muzica facuta de t i g a n i doar pentru bani.
@myri
Nici eu nu ascult. Dar intrebarea e 'Asculta careva manele?'. Nu vad de ce ar trebui sa posteze persoane care nu asculta doar pentru a se da in stamba. Daca intrebarea era: 'Asculti manele?', atunci da, interventia isi avea rostul. Si, vorba ta, e parerea mea si trebuie' sa ne respectam parerile, nu?
Din pacate da, nu e, ca sunt prea roker(adica incult)pentru aceasta delicatesa a vietii, dar din fericire multi din viata mea cotidiana imi amintesc acest supliciu.
Twister09 întreabă: