| bvvb a întrebat:

Ascultati... am o mare problema... am 14 ani si sunt un pic grasuta adica am 1m 70 dar am 55 kg(in fine se vede celulita). Ideea e ca vreau sa scap de ea insa desi de o luna frecventez sala zilnic si inca imi pun si folii n-am slabit deloc( altii dau intr-o luna 2, 3 kg). Va rog sa imi spuneti ce sa fac ca sunt rau complexata si din vreo 15 perechi de pantaloni de vara nu pot purta decat o pereche. Daca stiti exercitii de facut zilnic, usurele dar care sa aiba efect, spuneti-mi sau altceva

4 răspunsuri:
| annda a răspuns:

Foloseste si o crema anticelulitica, cea de la elmiplant e foarte buna, atunci cand iti pui acea folie. Asa a scapat mama dupa nastere de celulita. big grin

| rebeca a răspuns:

1 la mana la 1, 70m si 55kg NU esti nici macar grasuta. Celulita la proportiile astea nu e atat de grava, e mai mult datorita faptului ca nu ai muschii lucrati.Genoflexiunile sunt foarte bune. Orice exercitiu te face sa iti incordezi muschii picioarelor si muschii fesierii e ok. Daca si mergi la sala, bea multe lichide. Poti folosi si o crema anticelulitica.Eu am folosit Cellulight si mi-a fost foarte buna. Dar cand te dai cu ea nu te mangai pe picioare. Faci masaj calumea, sa spargi celulele cu apa si grasime.

| kathessa a răspuns:

Eu nu cred ca esti garsuta daca ai proportiile astea. Si mai cred ca este cam devreme sa iti faci astfel de probleme.
Celulita are toata lumea. Ia si tu niste reviste gen CIAO si Spy si ai sa vezi o multime de vedete care sint surprinse in diverse ipostaze in care celulita e cit casa. Desi nu sint grase.
Asa ca ar fi bine sa iti cauti alte preocupari, ai timp de celulita peste 10 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer...la 14 ani 55 kg.nu e mult. e numa binehappy.doar nu vrei sa te ia vantu pe suslaughing.mai bronzeaza-te. ca sa nu se mai observe celulita asa tare.