| onfire93 a întrebat:

Ascultati Justin Bieber? va place? mi se pare ca se imbraca destul de bine imi place stilu lui si multi care spun ca arata de 12 ani desi el are 16. ati vrea voi sa aveti vocea lui si sa aratatii ca el "cocalarilor"(numai freze gelate aveti in cap)winking si ce melodi va plac astea imi plac mie : Favorite girl, One time, Baby, si Love me. imi plac cele acoustice si canta ff bine live (opinia mea)si nu's girl sau gay poate sa afirme si my girlfriendtongue

22 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Nu, nu ascult si nici nu-mi place. O vad ca pe o vedeta aparuta peste noapte de care se va alege "praful". happy

| Anduciu a răspuns:

Ma faci cocalara? Uite mie nu-mi place, mi se pare ca arata de 12 ani si nu am freze gelate in cap.Nu as vrea sa arat ca el si sa am vocea lui pentru ca sunt fata(asta am constatat la ultima verificare).
Sincer, eu am auzit prima data de acest superstar acum doua saptamani, singura melodie de-a lui pe care o stiu e aia...Baby.E oribilarolling on the floorSi videoclipul e groazniclaughing
Deci nu sunt cocalaraphbbbbt

| emillie a răspuns:

Nu dar as vrea sa fiu cu elrolling on the floor...
Acum, rlly... get a life si nu mai visa la superstarurilaughing.
In rest, nu stiu de ce se tot omoara fetele pentru el.Adica arata bine pustiul, dar melodiile nu sunt nu stiu ce...

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Iei apararea astuia de parca ar fi maica-ta! Si ne mai faci si cocalari la gramada!
Traieste si tu in lumea reala si fa-ti o viata! Ca pana la urma trebuie sa iti placa ce canta nu cum arata! Mai ales ca esti baiatlaughing

| deea_1980 a răspuns:

Imi place cum canta, cum se imbraca si cum aratalove struckDaa, Baby si One time, One Less Lonely Girl sunt preferatele mele.

| OneMoreChance a răspuns:

Pentru anonim. nu exista cuvantul cocalara se spune pitipoanca si nu stiu mie imi plac cateva melodii dar cum a spus pustioaica anonima se da prea mare si nu e. mai are cateva trepte de trecut pana cand poate sa zica ca e la nivelul celebrilor : Rihanna, eminem...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gta? A trecut valul cu Hannah Montana? Ati inceput cu Justin Bieber. Pustiul are talent nu spun ca nu pentru ca il urmaream inainte pe youtube cand ink nu era o "vedeta". Insa acum se crede mare superstar si nu prea este atat de mare.Si nu.Eu nu-s cocalara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah cocalarilor... J. B. e super, imi plc cum canta; dar imi plc si stilul lui de a se imbraca; as vrea sa fiu ca el sincer; pustiul e tare; pe langa faptul ca are voce traznet, si arata bine ( nu ca as fi gay ), se mai si stie cu BMX-u'; ca l-am vazut; si nu numai; stie sa se imbrace; misto tipul ( repet: nu ca as fi gay oh go on)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm cocalara nu suntlaughingdar oricum tipu arata foarte bine, chiar foarte bine, cat despre melodii thinking sunt dragute asa, dar eu ascult rock.deci nu sunt tocmai genul meu. dar el e chiar talentat, arata bine si imi place cum canta la chitara. oricum sa o tina tot asa...pentru ca nu numai norocul l-au ajutat sa devina ce e azi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah tipu e super marfa e tare de tot stie cum sa se imbrace are o voce marfa raw, ce sa zic e talentat. SI nu e gay kom zic altii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah tipu e super marfa e tare de tot stie cum sa se imbrace are o voce marfa rau, ce sa zic e talentat. SI nu e gay cum zic altii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

J. B este tare.Imi place stilul lui si cantecele.Sincer as vrea sa stau cu el. Dar el cati ani are acum(2010)?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascult justn beber, il ador, imi place cum se inmraca, as vrea sa am vocea luia, da, Enie Mennie, eu pot sa ma socot prieten aluia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sti. sunt de acord cu tine. si mie imi place cum canta si vocea lui e frumoasa si da sunt de acord cu "onfire93" ca opinia mea este ca, e mult mai altfel decat noi in sensul bun big grintonguehappy::bd:bd Si melodiile lui sunt super tari...laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt baiat dar nu sunt gay! Imi place cum se imbraca Justin Bieber si cum canta si apropo nu sunt cocalar ca mata! OK? onfire93?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma sugi oleaca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dal dracu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba ce aveti cu el in primul rand el este american e roman

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e super baiatul(Justin Bieber) imi lace de el 100% si mi-am facut testul si ma pltrivesc cu el 100% tongue âTE IUBESC JUSTIN BIEBER kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da imi place mult justin bieber dar nu pentru ca sunt gay, si ascul melodiile lui toate imi plac sunt foarte cool, exact, stilul lui justin este foarte cool si vocea este exrem de buna, da si canta foarte bine live si toti cocalari zic ca justin este gay dar nu este, si parul lui este cool.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-te de chestii din astea bai onfire93 zici ca ai 10 ai rolling on the floor

| MetalMan_7459 a răspuns:

Cocalari pentru ca nu ascultam justin bieber? laughing Vocea lui ar fi fost buna daca era fata, arata ca naiba si muzica lui e tampita.