Hmmm.intelegi-o in primul rand si pe ea.nu poti sa o obligi sa stea cu tine, asa relatia voastra chiar nu o sa mearga. dupa mine, nu ar mai trebui sa ii dai mesaje, sa o suni asa de des.sun-o,vb cu ea, dar nu despre problemele voastre. e normal sa fii gelos, oricine are un strop de gelozie in el, dar una e sa fii gelos, si alta e sa fii extrem de gelos si posesiv. e normal ca o fata frumoasa sa fie admirata, sa iasa cu prietenele, sa se plimbe.nu trebuie sa o controlezi, nu ii va placea asta. te sfatuiesc sa reincepi relatia.adica:cand o suni, invit-o cu calm la un suc, sa va plimbati, sa va redescoperiti.asa veti vedea sg daca va merge sau nu. daca nu va merge, nu trebuie sa petreci sarbatorile intr-un mod trist. e normal sa fii suparat, dar daca nu era sa fie fata asta ce sa-i faci? deci...incearca sa o recuceresti, fara sa fii posesiv
Dupa parerea mea cred ca ar trebui sa o lasi un timp, sa se gandesca.si gandeste-te si tu. fa-ti ordine in ganduri.si poate ajungi la concuzia ca nu merita. dupa parerea mea chiar nu merita.