anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara am fost la club cu inca 3 persoane, si nu am avut coltar, am rugat un prieten sa ne primeasca la coltarul lui. ne-a primit, dar se vedea ca nu o face din placere. Dupa 5 minute, dupa ce am ajuns la club, m`a chemat afara, sa`mi zica ca as fi zis eu ca el sta cu o anumita fata. Si ca fata aceea l-a sunat plangand sa-i zica ce am zis eu. Dupa ce am venit de la club am intrat pe mess si am vb cu fata aceea, dar ea mi-a zis ca nu e adevarat nimic din ce mi-a zis el, ca ea nu l-a sunat, apoi am vb cu el din nou si mi-a zis ca o sa vb maine adica azi toti 3 face to face. Si vad ca nu m`a mai sunat sa iesim sa vb. Pe care sa cred, pe fata sau pe baiat? Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca...

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu-ti bate capul cu chestii din astea. Sunt complet lipsite de relevanta si nu conteaza absolut deloc. Fauna de club este una ciudata, de care ar trebui sa te tii cat mai departe ca sa nu te atraga in anturaj.

| anad a răspuns:

Adevarul fi undeva la mijloc in spusele lor. Lasa-i sa-si rezolve problemele ca probabil au doar astfel de preocupari cu barfe si cu aranjamente.

| wanda a răspuns:

Pe nici unulaughing

pana nu intelegi exact despre ce e vbbig grin

vb exact cum a zis al tau prieten fece to face toti 3winking

si atunci vedetibig grin