Sunt satula de chiestia asta. Si prietena mea e la fel absolut la fel, deci toti vor sa fie cu ea. Si eu am patit exact aceeasi chiestie ca si tine. Si mie mi-a cerut unul cu care ma intelegeam bine si bla bla bla, nr ei. Dar am trecut peste. Si totusi, oricum pe ea o place in tine vede doar o ''apropiatoare'' ca sa zic asa. Cu ajutorul tau ajunge mai repede la ea. Cel mai bine e sa il lasa ca pe un prost. Pur si simplu zici ''NU ma bag''. Sau incerci sa-i zici ''Niciodata nu se va uita la tine'' ''Nu te place, nu intelegi''? Uneori esti luata de prosta cu atata bunatate. Iar rautatea este binevenita uneori.
Poate ca vede in tine doar o amica comuna din pacate nu prea ai sanse, daca nu vrei sa devii manta de vreme rea.
Este cea mai frumoasa poveste de dragoste in 1 rand iar in al 2 lea rand incearca sa ii dovedesti baiatului asta ca este totul pentru tine si nu te intimida sa iti spui sentimentele ( fi tare )
Iti urez mult succes!
Nu ai de ce sa fii geloasa, mai ales ca ea e prietena ta. Ar trebui sa te bucuri pentru ea. Cat despre faptul ca tie iti place de el, iar lui de ea. nu prea ai ce face; nu poti schimba sentimentele cuiva. Poate cu timpul va reusi sa inteleaga ca prietenei tale nu`i pasa de el, si vei avea o sansa. Dar acum e mai bine sa nu fortezi lucrurile. Lasa`l pe el sa vada! Bafta!
Pai in primul rand, fii foarte atenta si precauta.Baiatul,timid,dar se foloseste de tine in scopul de a ajunte la prietena ta, sa nu crezi ca ii place de tine, te vede maxim ca pe o amica si atat.
Va multumesc pentru raspunsuri... totusi eu aveam sentimentul ca el ma vede ca pe o amica. c'est la vie...
Isi vede doar interesul.Normal ca se simte intrigat de refuzul prietenei tale si va continua sa incerce sa o cucereasca pe principiul:"ce nu reusesc ma ambitioneaza inzecit"
Ramai amica cu el, dar nu te indragosti de el.Pentru binele tau