Wow! Deci nu sunt singura care a patit/gandit asa) Yeeeahh!
Ok...deci,ai spus ca la schoala va tachinati (asta e cu siguranta un plus ca te place). Cat despre faptul ca nu prea vb el cu tine pe mess, nu-i nimica, adica nu inseamna ca nu te place... poate e genu ala de baiat care ii e rusine sa vorbeasca cu o fata.
Crede-ma draga, sunt cls a 7-a.Si mi se inatmpla acelasi lucru cu un baiat inca din cls a4-a.Prima data ne tachinam, dupa care el ma facea sa-l bat si sa-l fugaresc prin scoala...Si a facut asa vreo 2 ani, pana cand m-am trezit in clasa a 6-a si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.))
Ma rog, nu trebuia sa te inebunesk cu prob.mele,insa vroiam sa-ti dovedesc ca baiatul asta e morttt dup` tine
Ii este frica de ceea ce s-ar putea intampla daca si tu il placi.
trebuie sa stai de vorba cu el si sa ii spui lucrurile pe care ni le-ai zis si noua aici.
Poate ii e prea rusine, chiar daca baietii par asa mai smecheri de fapt sunt mai nesiguri pe ei decat fetele. De ce nu vorbesti sincer cu el si arata-i ca poate avea incredere in tine. Zii ca si tu il placi si poate poate iese ceva pana la urma totul e posibil.
Succes si fi mereu tu.:X
Poate e timid baiatul
nu vad de ce nu ar vrea o relatie din moment ce spui ca el ti-a confirmat ca ii place de tine.
Lasa-l sa vezi ce mai are de gand daca chiar ii place de tine. vine el la tine