Fetelor le plac baietii sensibili in raport cu ele, sa le inteleaga problemele lor si sa arate compasiune. In rest, ele vor barbati puternici, care sa fie in stare sa le ocroteasca.
Daaca seara trecuta a fost o exceptie, nu te ingrijora, ai avut o stare de spirit mai proasta. Daca este insa un obicei, trebuie sa te gandesti ce ai face tu, ca barbat puternic, sa rezolvi situatia prezentata.
Pai, poate ca esti neimplinit sentimental sau poate ca fotbalul e de vina. Fotbalistii sunt ca niste robotei si au nevoie de foarte multa stabilitate emotionala.
Eh..se mai intampla ) esti un baiat sensibil si nu cred ca o sa poti schimba asta.
Si eu am cam aceeasi problema doar ca eu tremur de nu ma pot opri. Asa este firea ta iar unora le plac oamenii mai sensibili. Daca ai elimina aceasta ''problema'' nu ai mai fi tu. Nu trebuie sa te ingrijorezi
Nu conteaza daca esti fata sau baiat. Poti sa plangi cat vrei si sa fii cat de sensibil vrei. Daca asta e felul tau de a fi, atunci accepta-l pentru ca nu putem sa fim toti la fel. Mie una mi se par cei mai draguti baietii sensibili pentru ca au ceva de transmis, simt totul pe pielea lor ceea ce inseamna ca traiesc cu adevadarat si nu sunt nepasatori. E minunat daca esti un baiat cu o oarecare sensibilitate pentru ca asta inseamna atentie pentru prietena, iar fetele adora atentia din partea baietilor. Poate ca acum nu se intampla, dar te asigur ca in viitor multe fete "vor sta la coada pentru tine". Si pot sa garantez pentru ca si eu sunt o fata Asa deci...sa nu lasi pe nimeni sa te faca sa crezi ca sensibilitatea e un defect si ca ar trebui sa te schimbi. Sensibilitatea e o calitate si inca una dintre cele mai importante calitati :*
Fetelor sensibile, mie cel putin, le plac baietii sensibili, dar sa nu planga cot la cot cu ele la filme de dragoste
Geo2969686 întreabă: