Pai ia sa ne gandim putin logic? spui ca el a pus punct relatiei voastre si ca tot el incerca sa te ia in brate,de mana si ce mai incerca el sa iti faca,poate ca vroia sa te testeze sa vada daca ii mai permiti lui sa faca anumite gesturi cu tine. Oricum urat din partea lui daca iti face asa dupa ce te-ai despartit,tu esti trista din aceasta cauza iar el din cate vad nu prea este afectat de cele intamplate.Din respect fata de tine nu trebuie sa incerce asa,daca era sa te intrebe daca vrea sa va impacati si tu ai fi aceptat atunci da,sunt de acord,dar din moment ce voi numai erati impreuna nu inteleg de ce sa iti faca gesturile astea,cred ca nu gandeste,sincerPoate ca in aceea seara avea nevoie de cineva langa el si cum nu era nimeni prin jur,decat tu,s-a gandit sa incerce cu tine ca poate se gandea ca ii vei permite sa faca asta.
El te considera o jucarie,care crede ca poate sa se intoarca la tine ori de cate ori vrea,s-au sa demonstreze la altii ca el se poate impaca cu tine ori de cate ori va dori el,dar trebuie sa ii arati ca se inseala si ca nu este asa cum crede el.
Daca va mai incerca sa faca aceste gesturi cu tine,sa nu ii permiti sa faca nimic,si ai putea sa ii spui sa se opreasca.
Sa ne gandim si la o alta varianta,poate el inca tine la tine si incearca sa te recastige din nou si poate te face sa intelegi din gesturile lui decizia lui.
Oricum dupa parerea mea ar trebui sa il tratezi cu indiferenta si sa il lasi in pace pentru ca nu se merita, pentru ca daca ar fi tinut la tine nu ar fi indraznit sa iti mai faca aceste gesturi, in schimb el da dovada de nesimtire(scuza-mi expresia)si trebuie lasat in pace.Sunt sigura ca se va intoarce roata si va suferi si el si va realiza anumite lucruri pe care acum se pare ca nu le intelege, s-au nu vrea sa le inteleaga
Numai bine
Poate te vrea inapoi, poate ii pare rau, sau poate nu dorea decat sa nu fie singur de Revelion. Cert e ca ar trebui sa vorbesti cu el. Bafta :*.
Inseamna ca el si- a dat seama ca te vrea inapoi si ca nu a gasit una mai buna ca tine. Sa nu te impaci cu el deoarece dupa aia te va calca in picioare. Si va mai face aceste lucruri.Succes!
Nu te cunosc, nu il cunosc, deci pot doar sa spun ce presupun eu.
Vrea sa isi demonstreze lui(sau altcuiva) ca poate sa se desparta de tine si apoi sa va impacati din nou, cand vrea si de cate ori vrea. Sau pur si simplu nu avea ocupatie in seara aceea(nu avea alta fata langa el).
Acum depinde si de motivul pentru care v-ati despartit.
DeeaMarry ne-am despartit pentru ca el a spus ca nu ne potrivim si ca este mai bine ca fiecare sa o ia pe drumul lui
patrizia696 întreabă: