In primul rand ca e posibil ca prietan ta sa minta, mai ales daca tu nu ai facut nimic ca sa te expuna, adica l-ai lasat pe el sa te sune primul, l-ai lasat pe el sa-ti faca curte, te-ai purtat normal, natural, fara mofturi si fite, dar si fara disperare, ca o femeie care se lasa cucerita de un barbat. Daca stii ca te-ai umilit sau ca l-ai vanat tu, atunci exista posibilitatea ca el sa rada de tine, dar asta ti-ai asumat-o dinainte.
Eu zic sa uiti ce ti-a zis prietena ta, sa va cunoasteti, dar sa fii un pic atenta la comportamentul tau si al lui. Tu fii rezervata, calma, lasa-l pe el sa te invite, sa te roage, sa-ti faca complimente, sa-ti aduca flori, etc. Nu-i face tu curte, lasa-l pe el. Tu nu-l respinge, dar nici nu te da pe spate la cel mai mic gest, fii echilibrata si naturala.
Eu zic sa te vezi cu el dar ai grija sa nu pari disperata si sa incerci sa fii cat mai calma cand vorbesti cu el
!
Eu zic sa nu te i-ei dupa "prietenii" lui.pentru ca sunt diferite cazuri, gen: ori te plac pe tine si sunt gelosi, ori sunt invidiosi pe el sau din astea. oamenii au tendinta de a inflori lucrurile.[asta in primul rand] in al doilea rand: nu ai nimic de pierdut. du-te!