Stii? Cred ca te place la fel de mult precum il placi tu hei, e greu sa gasesti un baiat asa finut care chiar sa tremure cand vb cu tine aww e ca si cum ar fi o poveste, caci nu prea exista baieti de genul lui...si eu iti recomand sa te mai bagi in seama si sa va pierdeti amandoi timiditatea, caci s-ar putea sa fie dragoste ! Sper ca te-am ajutat :p
Paii daca esti bun la matematica asta nu inseamna ca le stie si pe alea care vroia sa le faceti impreuna. Sau poate te place... daca se uita la tine, zambeste, si incearca sa se dea mare.
So indragostit de tine 100 %. [ Cand iubesti esti ciudat traiesti in lumea ta de asta so comportat si ciudat ]
Da logik ca te place si daca zici ca il placi si tu cu atat mai bine bafta poate data viitoare ne spui ca formati un cuplu.
A mai venit la tine sa vb si in afara de data cand si-a facut tema? trebuie sa vezi daca vine si cand nu vrea sa ii dai ceva sau sa faci ceva. vorbeste cu tine si cu alte ocazii? tema la mate o fi un pretext o data, de doua ori... dar nu tot timpul.studiaza-l mai indeaproape
Daa logic asta a fost un mod prin care sa se apropie de tine si atata timp cat tremura de emotie inseamna ca si el te place... daca vrei sa fi impreuna cu el, ai putea vorbi mai mult cu el sa fiti din ce in ce mai apropiati si astfel ii vei da curaj sa te intrebe. Si atata timp cat era bun la mate si a venit la tine sa-l ajuti si nu prea l-a interesat tema inseamna ca te place 100%.
funda?
GhenuViorel întreabă: