Tipu pare a fi genu de om cum sunt eu.Pe scurt, nu se joaca iti arata unele lucruri, eu din toate lucrurile care le-ai facut tu am inteles clar ca nu te interesez, si cam atat Faptu ca nu esti interesata, si poate ai pe altcineva.Nu,nu pot spune ca ai gresit. Daca tu ai vrut sa plece cu adevarat, e ok
Pai nu prea am vrut sa plece cu adevarat doar ca ma enerva putin si am spus-o in glumo crezand ca poate si el facea toate gesturile in gluma. Si multumesc pentru sfat. O zi buna!
Uite,eu sunt genu de om, care cand imi place de o tipa, ma duc pe 'ne pusa masa' si ii spun la dreptu, ii dau cu sinceritatea'n cap. Daca tipa o ia in gluma e problema ei. Daca o vad ca face misto/rade de mine.Ma uit urat la ea cu dispret si plec.Curaj sa mai ma bage in seama nu o sa mai aibe.Vezi poate nu a glumit, poate chiar tine la tine
Hei! Păi știi dacă e genul de tip mai timid încerca să îți arate că tu îl cam interesezi și așa doream să îți demonstreze. Mai există opțiunea aceea ca el să fi făcut asta așa la glumă, dar să ascundă ideea că el ar simți ceva pentru tine. E greu pentru unii băieți să își exprime sentimentele. Eu nu cred că te-ai îndrăgostit sau îl iubești pentru că e cam prea devreme pentru asta. Te-ai gândit că îl simpatizezi? Nu cred că face mișto pentru că nu ar face nici măcar un băiat așa mai nesimțit asta pentru că știe că nu este bine să faci mișto de fete. Încearcă să comunici cu el. Poți să îi zici că îți pare rău, dar tu i-ai zis faza aceea în glumă și că el a înțeles greșit. Încearcă să fii atentă la reacțiile lui. Asta îi dă de gol. Baftă!
Multumesc pentru raspunsul oferit.