Pai la liceul militar programul este foarte strict mai ales antrenamentele de dimineata si seara in legatura cu laptopu si telefonul nu stiu nimic, ceea ce stiu ca dimineata ai incalzire apoi antrenament defilari etc oricum trebuie sa fii foarte tare, mai ales ca fata sa poti rezista acolo succes! fundita??
Eu zic qa rezist. Dar vreau sa stiu neaparat dk am voie cu laptop sh telefon Eu fara ele nu plec de acasa))) Orqm mersi:*
Buna...eu am auzit ca nu este atat de greu pe cat se spune...si eu vreau sa dau la miliatr anul acesta insa vroiam sa te intreb dakai facut ceva antrenamente fiindca nu prea sunt sanse sa intri fara
"deutza"
Da fac antrenamente zilnic alerg, flotari ex. d gimnastica am sansee nu e asta o problema.) ma intereseaza cel mai mult d telefon sh laptop
Depinde la care liceu vrei sa dai...Breaza,Alba Iulia, Campulung Moldovenesc?! Stiu sigur ca la Campulung ai voie cu telefon si laptop.(Si eu vreau sa merg la LM, dar sunt intr-a 7-a... Abia astept anul viitor!)
La liceu militar din c-lung ai voie cu telefon fara camera... laptop ai voie dar fara net
Andra0987654321 întreabă: