| adryan14_9775 a întrebat:

Ash vrea sa-i spun la o fata ca o iubesc, dar mi-e rusine ca umbla cu prietenele ei dupa ea intr-una, si nu stiu cum sa fac sa-i zic? ca ea nu ma crede ii zic pe mess dar nu pare a ma crede, si stiu ca ea ma place ca mi-au zis cateva prietene de a le ei si se cunoaste dupa cum se comporta cu me

Răspuns Câştigător
| ForeverRock a răspuns:

Eu zic ca iti trebuie mai mult curajwinkingasa ca invit-o undeva si fa-i un mic cadou ca de exemplu o bratara de argint daca ii plac bijuteriile sau daca si pe la tine bate vantu prin portofel fa un mic efort sa castigi bani si ia-i un buchet de floriwinking sper ca te-am ajutat...

4 răspunsuri:
| ioscry a răspuns:

Cand mai vb p mess invit-o la un suc o cafea unde sa fiti doar voi si atunci ai o cazia sa vb mai deschis cu ea si o sa poti sa-i spui TE IUBESC mult succes astept sa-mi zici daca a mers pooop

| SmoKKe19 a răspuns:

Zii si tu sa iesiti o data impreuna.[Doar voi 2] happy M`am confruntat si eu cu situatia talaughing si asta am facut.Bafta happy

| adryan14_9775 explică:

Da m-a invitat ea la padure happy

| Emma_9057 a răspuns:

Pai este usorhappy! trebuie sa o inviti la un suc(dar uh platestihappynu eahappy:-> ) ii povestesti despre tine ii zici ei asa:,, spune-mi si uh despre tinehappy!'' Aflati amandoi despre tot si gata siii ii zici cu vocea ta deschis :,, Te Iubeschappy'' Eu am iubithappy si asa am procedat