| αςαdεαuα a întrebat:

Asi vrea sa stiu si eu ceva...
Deci, am fost intr-o excursie de 2 zile cu clasa. Mie imi place de un baiat de-acolo/\./\. Nu stiu cum sa imi dau seama daca ma place cu adevarat. Un perietn (cel mai bun pr ai lui) mi-a zis ca ma place putin mai mult. Si el stie ca il plac pentru ca o,, prietena " mi-a zis secretul pe status la mess. El stia si a spus ca e indiferent. Adica cum vine asta? Ma place putin mai mult si ii e indiferent? In excursie a jucat A sau P (adv sau prov) cu carti de joc si a pierdut si l-au prov sa imi zica maine la scoala ca ma iubeste. De altfel nu vb mai nimic in real dar pe mess ne supunem te ube, motan, mattza... eat. Vreau sa stiu daca chiar ma place.

Răspuns Câştigător
| miha98 a răspuns:

Poate chiar te iubeste si daca vrei sa fii sigura de asta cand mai vorbiti pe mess propune-i sa jucati adv sau prov si daca alege adv de ex intreaba-l "este adv ca iti plk de mine?" sau daca alege procente intreaba-l cat la suta de iubeste... Funda?

5 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

Pai de ce nu il intrebi direct, fata in fata, sa ii vezi reactia, si atunci iti vei da seama.

| AbyAndrei a răspuns:

Cea mai sigura cale e sa il intrebi chiar tuwinking.

| σяєσ a răspuns:

Intreaba personal si vei afla raspunsul. Daca nu va zice nimic inseamna ca ai este rusine.Deci singura solutie este sa al intrebi personal.

| URK a răspuns:

WTF esti varza! Daca esti asa de proasta si in realitate... ps: invata sa scrii ca te bate limba romanatongue

| αςαdεαuα explică:

Ma place :X l-am intreba si a zis da :X