| yanny`s a întrebat:

Asta a fost prea mult. Dupa 6 luni de relatie, el imi spune ca a umblat si cu alta vreo 2 saptamana., la inceputul relatiei cu mine, caci nu credea ca vom fi impreuna asa mult, insa ca acum nu ar mai face`o. in schimb a stiut sa imi scoata mereu ochii ca l`am inselat, el punandu`se in postura de sfant, ca el nu ar face never asa ceva, ca stie cum e. nu mai am deloc incredere in el acum, dar nu m`as putea desparti de elstraight face cum as putea rezolva aceasta problema?straight face

Răspuns Câştigător
| VodkaCoca a răspuns:

Pana la urma urmei a fost sincer ca ti'a zis, chiar daca dupa atata timp dar ti'a zis pentru ca iti dai seama ca se simtea cu musca pe caciulca ca sa-ti ascunda in continuare, in plus daca a fost la inceputul relatiei iarta'l dar vorbeste pe tema asta cu el iar daca si tu l'ai inselat acum sunteti kit va puteti scoate ochi unul la altul laughing glumesc, a gresit si el ai gresit si tu, dar daca dragostea e mare trece peste orice obstacol, nu te desparti de el iarta'l ca pana la urma urmei si tu zici ca ai gresit el chiar daca ti'a mai scos ochi dar te'a iertat, si mai e vorba aia "iert dar nu uit" happy.

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Ar trebui sa discuti serios cu el pe tema asta.In general persoanele care inseala sunt si foarte geloase, se simt tradate, chiar daca si ei inseala la randul lor.Gandrete-te ca iubitul tau a ramas cu tine si a recunoscut, spunandu-ti din proprie initiativa.Eu nu cred ca trebuie sa il parasesti, ci doar sa ii explici cat de tare te doare acest lucru.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu e prea solida relatia voastra! Eu nu-i vad un viitor prea lung! Tu inseli, el minte... Poate ar trebui ca cautati fiecare pe cineva in care sa aveti incredere si sa va purtati cinstit unul cu celalalt!

| buburuza_9741 a răspuns:

Spunandui ca dupa ce a facut nu mai ai incredere in el si ca ii mai acorzi o ultima sansa.(iar tu sa vorbesti mereu cu cel mai bun prieten al lui si sa aflii ce mai face)

BAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu aveţi încredere unul în altul nu cred că mai are rost relaţia. Dacă el a umblat cu alta în timp ce era cu tine şi tu, la rândul tău ai umblat cu altul cât timp ai fost cu el...Numai are rost.Adio şi de la capăt, nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sincera sa fiu e bine ca ti-a rescunoscut, intr-un finalbig grin insa despre faza ca si tu l'ai inselat asta'i alta treaba, sunteti egalilaughingnu stiu ce sa zic, inceraca sa vorbesti intr'o zi cu el despre ce a fost si de ce a facut asta, de ce i-a trebuit alta thinking apoi spune-i " gata ce a fost a fost am gresit eu si tu", nu lasati o chestie de genu sa intervina intre voi, ca poate de la 6 luni ajungeti mai departe, nu stiuthinking hai te pup, multa bafta:*

| roxx_3101 a răspuns:

Imi dai voie sa rad? Cum e o vorba care mi-a zis-o socru meu:nu ii e frica de ce ai face, ci ca ti-ai da seama ce a facut el.Nu e exact vb, dar ceva de genu.Si d c nu ai putea sa te desparti de el? Zi-mi un motiv credibil
La urma urmei daca nu aincredere la ce mai stai?