Crezi ca ar fi ok sa iti pui aparat doar pentru ca asa ai vazut u la baieti si ti se pare dragut? Eu zic mai bine pentru ca ai dintii sanatosi, curati etc sa nu iti pui.Plus de asta costa si o groaza de bani(stiam ca e vreo 7-8 mil cred) si ce faci mai tarziu cand o sa te saturi de el sau te plictisesti? Eu zic mai bine nu iti pune.
Acum na parere personala.Vezi ce faci :*
. nu prea cred. Mie una nu mi-ar placea cu am arata cu aparat dar daca tie iti place. e parerea ta totusi mi se pare cam exagerat sa-ti pui aparat daca nu ai nevoie d el
succes
Mi se pare cam exagerat
daca nu as avea nevoie eu nu mi l-as pune
baietii sunt cam ciudati daca ti-ai pune aparat si nu ti-ar sta cat d cat bine, cred ca ar rade d tine
asa ca mai gandeste-te inainte sa iei o decizie
si daca nu ai nevoie nu cred ca nici un medic nu ti-ar pune aparat
Esti high? Sau doar beata?
Un aparat dentar pentru copii sub 11 ani costa 7 milioane. La restul, preturile variaza in jur de 5000 RON, si nu cred eu ca ai 50 de milioane de aruncat asa. Plus ca aparatul, daca nu ai nevoie, nu ti'l pune.
Maii. Uite cum sta treaba. Eu am aparat dentar pentru ca am avut nevoie si a costat [doar pe maxilarul superior] 16 mil, iar pe cel inferios v-a costa 14 daca doresc sa-l pun. Eu zic ca nu ar trebui sa arunci bani degeaba si inca ceva. Daca candva vei vrea sa ai un prieten, si el sa te placa dar sa nu`i placa aparatul tau? La ce vei reununta? La aparat sau la baiat?
Tu faci ce vrei. Nu te supara. E doar o parere. Mult succes!
Anonimul35 întreabă: