Hmm,daca e adevarat ca a stat cu tine doar ca sa-ti faca pe plac, atunci ce pot sa mai spun?
Eu in locul lui, nu m-as putea purta asa cu o fata.Nu suport oamenii care nu zic in fata lucrurile.Frate,adica mai bine iti spunea direct ca nu vrea sa stea cu tine,nu cred ca trebuia s-auzi pe la spate cum comenteaza altii.
Consider ca fetele,indiferent de aspectul fizic,indiferent daca-s frumoase,urate,grase,slabe,inalte sau scunde,trebuie respectate si nu merita sa fie mintite.
Dar daca parerea altor baieti e alta,atunci rau pentru ei.
Probabil ca acum te simti nasol,insa toate trec cu timpul si peste ani iti vei aduce aminte de acest episod ca de ceva banal, poate.
Baietii vei mai cunoaste si vei mai trece prin dezamagiri, insa nu trebuie puse la suflet.
In viata exista momente si mai grele, dar trebuie sa lasate in urma si sa trecem peste ele cu capul sus.
Eu iti doresc succes pe mai departe si sper ca te-am ajutat, macar putin!
Nu asculta de gurile rele. Din punctul meu de vedere distantă e problema şi el s-a gândit înainte să treacă la treabă. Dacă eraţi împreună din acele momente frumoase şi vă despărţeaţi aşa dintr-o dată era greu pentru amândoi. Deci de aceea nu a insistat, dar nici nu te-a ignorat.
Buna! In primul rand ceea ce ai facut tu a fost un gest foarte dragut. Acum, depinde ce fel de baiat era caracter, mentalitate bla bla bla. Eu unul nu m-as fi purtat asa, adica, imi place sa fiu deschis, sa am cat mai multi prieteni, dar in nici un caz nu imi pot bate joc de o fata. Asadar nu poti stii cu exactitate ce gandea individul respectiv despre tine, s-ar putea sa fi crezut ca grestul cu bratara sa fi fost un '' vreau sa fiu cu tine '' exista o mie de posibilitati! Dar un lucru e cert, din spusele de mai sus pari o fata extrem de rationala si de treaba, asa ca indiferent care vor fi reactiile acelui baiat pe viitor, tu ramai cu zambetul pe buze, capul sus, si demnitatea inainte! Sper ca ti-am fost de folos. O seara faina sa ai! :*
Andrei67y5 întreabă: