Adrenalina iti ofera senzatia asta si nu e nimic neobisnuit. De ce crezi ca vor oamenii sa faca bungee jumping sau sa sara cu patasuta? Poti sa incerci si tu, esti mai in siguranta decat sa te arunci de nebun prin prapastii.
Am cazut si eu de la inaltime, cu siguranta de la mai mult de 2 metri am cazut pe spate. A fost rapid, socul si spaima pe care am simtit-o cand am aluncat pe povarnisul acela a fost prea puternic si cred ca a anulat orice alta senzatie. A fost naspa, nu m-am lovit prea tare, eram singur dar puteam sa mor atunci, ca am cazut pe un drum care se afla la baza muntelui si era destul de plat, nu avea pietre sau denivelari. Era de fapt un drum forestier.
Faza cu dilatarea timpului descrisa de tine e demonstrata de studiile oamenilor de stiinta deci te cred. Cred in multe chestii pe care noi umanii doar le banuim, dar rar cineva are sansa sa le traiasca si sa le probeze.
O zi buna
Am observat ca am cateva greseli in text.E 10:34PM si nu m-am uitat inca odata peste text ca sa corectez greseliile.Important e sa intelegeti ce am avut de spus