| Bariel a întrebat:

Asta nu e chiar o problema personala, ci o curiozitate.Vi s-a intamplat sa cadeti de la inaltime sau ceva de genul? Daca da, ce ati simtit inainte de impact? La senzatie ma refer.Ei bine eu am patit la tara la bunici sa cad intr-o prapastie.Nu mi s-a intamplat nimic grav chit ca era o inaltime mare.Cand cadeam parca timpul incetinea, imi puteam auzi respiratia, inima pulsând sangele in corp, apoi inainte de impact în timp ce eram in aer am simtit o senzatie misto, puternica in corp pe care nu pot sa o descriu in cuvinte.Acum cateva zile am avut un vis cu o actiune asemanatoare. Eram tot la bunici,ma dadeam cu bicicleta si aveam o viteza mare, dintr-o data am deraiat de pe drum si am sarit de pe o stanca intr-o prapastie enorma. Am simtit iar acea senzatie, dar foarte intensificata si o frica ingrozitoare deoarece inaltimea era enorma.Inainte de impact m-am trezit, respiram al naibii de greu si credeam ca acolo imi era sfarsitul.De asemenea eram usurat ca era doar un vis.Ce credeti ca era? Adrenalina? Mi-a placut atat de mult incat as vrea sa sar intentionat intr-o prapastie laughing, probabil ca ma credeti un "tacanit" dar daca nu vi s-a intamplat, nu aveti cum sa stiti

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Adrenalina iti ofera senzatia asta si nu e nimic neobisnuit. De ce crezi ca vor oamenii sa faca bungee jumping sau sa sara cu patasuta? Poti sa incerci si tu, esti mai in siguranta decat sa te arunci de nebun prin prapastii.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

A doua oară era un vis.
Dar prima dată ai spus că a fost real.
Oare?

| FreddieM a răspuns:

Am cazut si eu de la inaltime, cu siguranta de la mai mult de 2 metri am cazut pe spate. A fost rapid, socul si spaima pe care am simtit-o cand am aluncat pe povarnisul acela a fost prea puternic si cred ca a anulat orice alta senzatie. A fost naspa, nu m-am lovit prea tare, eram singur dar puteam sa mor atunci, ca am cazut pe un drum care se afla la baza muntelui si era destul de plat, nu avea pietre sau denivelari. Era de fapt un drum forestier.
Faza cu dilatarea timpului descrisa de tine e demonstrata de studiile oamenilor de stiinta deci te cred. Cred in multe chestii pe care noi umanii doar le banuim, dar rar cineva are sansa sa le traiasca si sa le probeze.
O zi buna

| Bariel explică:

Am observat ca am cateva greseli in text.E 10:34PM si nu m-am uitat inca odata peste text ca sa corectez greseliile.Important e sa intelegeti ce am avut de spus

| Bariel explică:

Am gasit si un cliphttps://vm.tiktok.com/Qr7Ncw/