Reactia mea nu cred ca a fost cea mai buna dupa ce am citit asta, pentru ca am simtit un fel de lovitura in inima si am inceput sa rad malefic
Ok, hai sa fim serios, pe scurt, bucurie, asta a fost ceea ce m-a cuprins cand am citit ceea ce am citit.
Sunt un pasionat de anime, un mini cunoscator, ador anime-urile si unul din visele mele ar fi sa fac un anime.
Precizez din nou ca tratez tema cu foarte multa seriozitate, cum am zis, pe langa visele pe care parintii mei mi le fac, oferindu-mi oferte, de munca, pe care le doresc, unul din visele mele este sa creez un anime, sa desenez manga si, ulterior, sa fiu serializat. Problema este ca nu ma pricep excelent la desen, ba chiar destul de putin.
In fine, ca sa fie cateva detalii aici, ca un CV sau ceva de genu:
Nume, locatie, nu vreau sa spun, as prefera sa nu se stie, varsta, am 16 ani, deci, la liceu, si invat dupa amiaza.
Imi petrec destul timp la calculator, si am inceput de ceva timp, aproximativ 1 luna jumatate sa invat programele Photoshop si Ilustrator, din pachetul Adobe, ceea ce imi ofera un bonus fata de un simplu "otaku".
Cum am zis, desenatul nu este tocmai punctul meu forte, si cum nu sunt un bogatan, nu am scanner sau placa pe care sa desenez.
Ma bazez mai mult pe imaginatia mea, care de multe ori o ia razna, aproape in fiecare zii facand mici fragmente anime in capul meu, pentru ca, sa fiu sincer, anime-ul pentru mine este ca o lume in care doresc de fapt sa fiu.
Cum am zis, nu prea vreau sa ofer date personale, sunt un tip destul de timid, de asta comunicarea ar fi prin video-uri cu voce modificata si scrisa, nici decum "face to face".
Nu astept un raspuns afirmativ din partea voastra, si am raspuns doar pentru ca ati mentionat ca vreti sa creati un anime. Sa zicem ca ma accepti, sau acceptati, in functie de cati sunteti, imi puteti trimite un mesaj cu ce ati vrea sa fac din cate v-am povestit aici, poate o sa invat mai mult si o sa fiu un colorator, sau ceva de genu.
Oricum, cum este aproape miezul noptii ma duc la culcare pentru ca maine ma scol de dimineata. Dar imi puteti trimite un mesaj acum, scriind toate detaliile si maine o sa primiti un raspuns.
De asemenea puteti spune cam ce as putea sa fac(nu stiu, am mai repetat asta?), si sa intrebati daca ma pricep in anumite domenii.
Sunt dispus sa petrec nopti nedormite daca si voi sunteti dispusi sa continuam chestia asta.