Intr-adevar nostalgice vremuri...eu tin minte prima data cand a adus tata acasa o sticla de suc imbuteliata, ne uitam toti mirati la ea, numai vazusem pana atunci decat suc la dozator, tec
Tin minte cand aveam vreo 7 ani, mama imi lega cheia cu o ata la si ea se ducea la munca, ieseam afara, ma jucam cu copii sotronul, cuci sau frunza si cand imi era sete urcam in casa si beam apa de la robinet si totusi inca mai traiesc.
Stiu de undeva chestia asta...ai luat-o dintr-un filmulet de pe youtube? Sunt sigura ca acolo am vazut
Eee ce vremuri ce amintiri ce fericiti eram! nu ne stresam cu sinucideri, depresii, emo si alte chestii... era cu totul si cu totul altceva, si parca eram si mai inocenti, mai buni, eram copii in adevaratul sens. acum nu mai e chiar asa... copii sunt adolescenti, sau sunt deja maturi, au probleme sexuale, de identitate personala, si mai stiu ce alte tampenii. sincer acum voi nu aveti copilarie (nu ma refer la tine personal)
Drhotzu. Caracterul de junior nu-mi permite sa-ti raspund la sms. Tocmai ieri am intrat printre voi si imi trebuie putina experienta. Scuza-ma ca iti scriu aici . by the way. Hai sa scriem o a doua versiune la "Amintiri din copilarie". Cred ca Creanga ar fi mandru de noi.
I miss being young and not having a care in the world.
Well...
e bine ca te descurcu repede si ai gasit o modalitate de a ma contacta.
in ceea ce priveste cartea, m-am gandit si eu sa scriu cel putin un blog pe tema asta, dar m-am hotarat sa mai astept un pic. sa iti spun si de ce: sa mai treaca 5-7 ani, pentru ca copii sa nu mai aiba deloc legatura cu ce am trait eu in in copilarie
si da o sa iti fie si mai dor de vremurile alea in momentul in care o sa ajungi pe la 24-25 ani si o sa ai job, facturi, dar nu o sa ai timp, liniste, relaxare.
anonim_4396 întreabă:
Geo2969686 întreabă: