anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astaazi am fost in parc si m-am intalnit cu fostul meu prieten. Am vorbit cu el ce mai face cum mai e viata lui, ca are ochii frumosi etc. Cand eu am plecat acasa el s-a tinut dupa mine cu inca un baiat sa vada unde stau. Cand am intrat pe poarta si a vazut casa, a zis chiar asa: " ce casa frumoasa ai, vrei sa fii cu mine? " eu nici nu am stiut ca m-a urmarit si intram pe usa casei. Am strigat de acolo ce cauta, iar in acel moment a venitt tata. Cum puteam sa ma scot? Am zis ca acei copii sunt niste rromi si s-au tinut dupa mine..., astia 2 m-au auzit si nu au zis nimic! Tata le-a zis sa nu se mai atinga de mine, ca sunt fata lui bla bla. Acum mi-e rusine ca le-am spus asa ( chiar nu sunt rromi! mai ales fostul meu prieten ). Ce sa ii spun maine la scoala? Credeti ca baietii s-au prins dc i-am facut asa? Mi=e o rusinee... crying

2 răspunsuri:
| chrystyna a răspuns:

Spune-i ca asa ai crezut, nu i-ai vazut binelaughing Si mai spune-le ca nu a fost un gest frum din partea lor sa te urmareasca acasa.Nu e civilizat.Asta ti-a venit pe mom sa sp.Doar nu are pretentii acum sa-i fi sp tatalui tau ca e fostul tau prieten si ca nu are ce face de asta te urmareste pana acasa. Ei ar trebui sa vina sa-si ceara scuze pentru ce au facut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuiau sa fie si ei mai atentitongueasa ceva nu se facewinkingExplica-i faza doar daca-ti cere explicatii, altfel.nu dezgropa mortiihappy, ca nu are rost! Ar fi trebuit sa-si dea si singur seama de ce ai spus acel lucru...