Incalta-te cu ghetele tale. Oricum, este extrem de neigienic sa porti incaltamintea altcuiva si mai bine ca ai scapat. Te poti alege cu boli de care sa nu scapi decat dupa tratamente lungi si chinuitoare.
Ramai acasa, daca n-ai botine! Cum sa te prezinti la club(clab), fara asa ceva, e ca si cum te-ai duce la polul nord in costum de baie.
Mergi in ciorapi sau mergi in papuci de vara si lanseaza o noua moda. sau daca e chiar asa mare stresul nu te mai duce dar cred ca deja la ora 3:46 cand scriu acest msg esti deja acolo!
Stai linistita ca nu te obliga nimeni sa mergi in club cu botine.
O pereche de cizme pentru blugi n-ai? Sau pantofi [ si iei un taxi sa nu-ti fie frig :))]
Nici eu nu-s genul "super-mega-extra-eleganta" si am mers weecandu-l trecut in adidasi :)) [ cam asa doar ca-s albi total si cu sireturi -> http://www.bazuka.ro/......-albi.jpg, blugi si un tricou cu inscriptii :)]
deci nu e o regula sa mergi cu botine in club [ cel putin nu in cluburile normale :)), dar poate aici e vorba de "Bamboo" :))]
P. S : Sa sti ca cel mai mult conteaza sa te simti bine, nu sa-ti etalezi tinuta :)
Incalta-te cu ce te incalti in fiecare zi. Asta ai cu asta te incalti.De ce vrei sa pari ceea ce nu esti?
Ai sa vezi ca va fi bine.
tina19 întreabă: