De care lege vorbesti?
Ca nici tu nu ai voie sa alergi prin clasa si sa darami bancile si lucrurile altor copii...
Telefonul trebuie tinut in ghiozdan, nu lasat asa aiurea pe banca.Dar nici voi nu ar trebui sa alergati bezmetice prin clasa. Puteti lovi pe cineva care poarta ochelari si scenariul ar fi mai aiurea decat in cazul telefonului.
Daca banca e rupta, vorbiti cu omul de serviciu sa o indeparteze din clasa, eventual sa o aduca inapoi odata reparata.
Într-adevăr,pe de-o parte ai dreptate,însă nici nu tu ești mai breaz,asta ca sa fim obiectivi.
Pe de-o parte el e de vina că nu a avut grija de telefonul lui,dar nici voi nu ar trebui sa alergați de nebuni printre bănci.
Așa că vina este jumi-juma.
Uite,vezi tu, daca bușești pe cineva în trafic, iar ăla își descarcă nervii pe tine, lăsându-te lat, nu înseamnă că el e mai nevinovat, decât tine că i-ai defectat rabla.
Incercati sa ajungeți totuși la un comun acord, daca vă jucați de-a datul vinei unul pe altul, nu ajungeți nicăieri.
Am înțeles că vina este a ambilor, mulțumesc de răspuns, voi vorbi cu diriga și voi face pace cu acel coleg.Seară frumoasă!
Era pauză,jucam leapșa cu colega și cum ziceam m-am împiedicat de bancă,eu i-am zis deja mamei mele, nu o mint când vine vorba de chestii ca aceasta, ideea e că noi nu mai avem voie cu telefoanele la școală, eu voi vorbi cu diriginta și îi voi spune că a fost un accident, am înțeles că este și vina mea dar și a lui.Mulțumesc de răspuns