| ș53fan a întrebat:

Astăzi am avut 4 ore de istorie una după alta și v-am mai spus despre o față care îmi place! Am o nelămurire daca îi pot spune așa și anume:Azi la antepenultima oră eu și cu un prieten eram la geam ne uitam la mașini!happy Și fata era în bancă,iar noi eram lângă banca ei,am observat că s-a uitat la mine puțin... și apoi a dispărut... Și când m-am uitat ce credeți? Era la mine în bancă! Ce înseamnă asta? Că nu înțeleg, nu a mai făcut acest lucru până acum

7 răspunsuri:
| Socke a răspuns:

Posibil sa te placa, dar posibil sa nu fie nimic.
Adica daca te place poate vroia sa vorbiti ceva.
poate vroia si ea sa se uite pe geam la masini sau credea ca o barfiti si atunci s-a pus sa asculte.

| ș53fan explică (pentru Socke):

Wait a minute! Tu nu ai înțeles ce am zis cred!

| Socke a răspuns (pentru ș53fan):

Scuze,m-am prins. am mai citit odata intrebare. laughing
Da te place tipa(ai mentionat deja), a disparut oleaca(s-o fi dus la baie), iar apoi s-a pus in banca ta.Probabil vroia sa vorbeasca cu tine ceva daca zici ca te place oricum.

Nup...tot nu ai înțeleslaughing! Am zis că o plac eu,ea nu mă place, sau cel puțin așa mi-a spus! Eu cred că mă place totuși! Mai este ceva:Ieri la ora de geografie, ea @ făcut iar faza cu părul, dar nu și-l mai răsucea pe deget ci și l-au dat într-o parte, tot în același timp se uită la mine! Asta?

T. laughing. are un minim interes pentru tine, vrea s-o bagi in seama.
acum daca o fata se uita la tine si-si da parul intr-o parte, chiar nu inseamna ca te place. poate se uita la tine, te analiza, iar parul i-a venit in vizor. Daca se v-a la tine atunci da te place.
Hai gata ca am ore.

A tu ești la școală acum?

Am fost