| yoonny a întrebat:

Astazi am dat cangurul la mate,iar profa de mate care a stat cu noi a facut niste subiecte de test (pentru ca ne promisese de mult ca o sa dam un test),iar cand profa a iesit din clasa o colega a facut poza la subiecte.Noi bucurosi ne apucasem sa le rezolvam...la ora de mate cand a venit profa a zis ca nu mai dam test,pentru ca i-a zis cineva de la clasa a 5 a ca am facut poze la subiecte.Noi nervosi ne-am dus la clasa a 5 a si i-am intrebat pe toti cine i-a spus doamnei si pana la urma am descoperit ca o fata ii spuse .Colegii mei au inceput sa tipe la ea ,iar eu am traso usor de parlaughing,partea nasoala este ca fata la dus la diriginta ei sa-i spuna ca am traso de par (doar eu si inca o colega stiam ca am traso eu) si apropo inainte sa iasa din clasa ca sa se duca la dirigasa ne-am facut pe toti prosti.A venit dirigasa la noi in clasa si i-a confiscat telefonul colegei care a facut pozele ,apoi ne-a pus sa recunoastem cine a traso de coada (responsabili eram eu si un coleg ,ca am uitat sa va spun si si el o trasese),dar nimeni nu a spus nimic pentru ca suntem o clasa unita(fata pe care am traso de par e o increzuta si o infumurata ,aproape nimeni nu o suporta).In pauza am vrut sa ma duc sa-i cer scuze dar ea deja plecase.Nu stiu ce sa fac daca mi se va scade nota la purtare cand se va afla (colegi stiu ca eu am traso dar profesori nu)?Sunt clasa a opta si invat cel mai bine din clasa ,iar direcoare ma cunoaste din clasa 1.

Ce sa fac?

fundabig grin

Răspuns Câştigător
| Rebeca269 a răspuns:

Pt ce a facut nu merita sa ii ceri scuzehappy. Taci si nu recuoaste pentru ca ai zis ca sunteti o clasa unita deci nimeni nu te va turna.Din moment ce directoarea te cunoaste din clasa 1 si stie ca inveti cel mai bine are incredere in tine iar daca fata accea va zice ca tu ai traso si tu veni nega directoarea te va crede 1.esti mai mare si te crede mai matura 2.invatand atat de bine nu te crede in stare 3. daca poti si un plans fals ar fismug
Sper ca te.am ajutathappy

1 răspuns:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Fiecare fapta are o consecinta! Trebuie sa te gandesti la acest lucru intotdeauna!
Iar faptul ca ati vrut sa trisati la concurs...nu va face onoare deloc! Fapta copilei de-a V-a este cu mult mai scuzabila decat a voastra a tuturor care ati vrut sa furati,sau a ta, care ai paruit-o!
Orice ai face, adevarul o sa se afle la cancelarie... o data si-o data!