Te inteleg, iti inteleg suferinta dar, daca stii ca nu se poate face nimic, asta inseamna ca tu trebuie sa-ti refaci viata.Crede-ma ca te inteleg perfect dar trebuie sa-ti gasesti pe cineva cu care sa te consolezi.Un baiat de preferinta si sa-l ai ca cel mai bun prieten, sa ii poti povesti tot ce ai pe suflet, sa te sfatuiasca. Apoi cu timpul o sa vezi ca o sa reusesti sa tii si la altcineva
Scumpo. Imi pare foarte rau , te inteleg. Eu am suferit dupa un prieten 2 ani. Acum am pe altcineva de un an fara 13 zile si sunt foarte fericita. Mi-am dat seama ca acel dinainte nu ma merita, eu eram prea buna pentru el. Tu ia-ti in miine si mergi cu capul sus. Daca el ti-a zis asta inseamna ca nu te merita. Nu-i arata ca suferi. O sa treaca, o sa vezi. Spune-ti mereu ca o sa treaca si totul va fi bine. O sa gasesti pe cineva mult mai bun. :* :*
Daca el e indiferent inseamna ca nu merita dragostea ta. Data vitoare cand mai dai inimioara, fii si tu mai atenta cui, poate el a vrut doar o aventura, poate a vrut doar ceva de la tine. Nu trebuie sa-l uiti, trebuie sa intelegi faptul ca el nu te merita si ca esti prea buna pentru el. Iesi cu fetele, distreaza-te, comb cu altcineva, va fi mult mai usor sa treci peste momentele astea, decat sa stai singura sa tot plangi. Ok plangi o zi, doua 3, dar dupa atata timp, iesi sa te mai simti si tu bine.
E foarte greu sa te desparti de iubitul tau mie mi s-a intamplat asat de 10 ori si nici eu nu stiu ce sa mai fac
Pai viata merge mereu inainte si cel mai bine pentru tine ar fi sa il uiti si sa cauti mai departe. Poate iti vei gasi pereche.Imi pare rau pentru tine.
Diorrus întreabă: