| deadman a întrebat:

Astazi am fost cu o fata pe care o plac(dar nu stiu daca ma place si ea) si cu prieteni ei undeva dupa care am mers doar cu ea in parc si am incercat sa ii pun mana pesold, dar parca ma tinea ceva. Pana la urma cand statea jos, i-am pus mana peste gat si m-am apropiat de ea, iar ea nu m-a respins, dar din pacate chestia asta s-a intamplat pe la sfarsitul plimbari si dupa ne-am luat la revedere. E un semn bun? Ce sa fac in continuare?

3 răspunsuri:
| Tedddyy a răspuns:

Ar trebui să ii spui în faţă că o placi, asta le plac fetelor, în continuare vezi ce zice, i-ai o floare, ceva nu stiu, Fundă?

| IrinaCamelia a răspuns:

Sfatul meu este ca ai procedat bine ca nu ai luat-o imdiat de sold,pe fete trebuie a le iei incet si a nu le bruschezi! Vorbeste cu ea mai intai,cunoaste-o, afla ce-i place si ce nu, fa-i surprize placute cum ar fi sa iei o floare dintr-un copac si sa i-o pui in par! La inceput ai grija de ea, imbratiseaz-o cand simte nevoia si ascult-o, mai apoi cand v-ati cunoscut si esti sigur de sentementele tale si ale ei treci la pasul urmator.Insa ai grija nu fi nici prea protectiv ca o sa inteleaga ca vrei sa-i fi decat prieten, da-i de inteles ca o placi dar vreti s-o luati incet si sa nu va grabiti! Bafta :*

| Marriiaa123 a răspuns:

Heii! Dacă nu te-a respins, poate fi un semn bun! >; d< Dacă o placi, încearcă să te apropii mai mult de ea--moral--. Invit-o la un film, sau la o plimbare cu rolele, în parc sau găsește tu alte locuri. Nu încerca să o atingi indiscret, să nu pari mârlan. Vorbește cu ea mai des, și încearcă să afli surse din interior. Adică vorbește cu o prietenă de-a ei în care ai încredere, și află părerea dânsei despre tine! Nu uita! Fii finuț, nu mârlan, și nu te grăbi! Dacă o cunoști și știi că nu e rea, spune-i ce simți. Dacă nu ai destul curaj în realitate, spune-i pe mess sau facebook. Multă baftă! :* >; d