| Alexandru212121 a întrebat:

Astazi am fost prinsa de tata ca fumez... eram in camera mea, a intrat si m-a vazut cu tigara in mana, s-a suparat si nu mi-a mai zis nimic. Ce pot sa spun ca sa-l impac? Ma simt foarte aiurea

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuia sa-ti spuna ca daca erai desteapta nu fumai in camera in care stai ci undeva pe afara.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! In primul rand, se bate la usa. Deci ar trebui ca el sa iti ceara scuze, ca puteai fi goala.happy In al doilea rand, iti asumi ceea ce faci. Vrei sa fumezi, iti asumi ca daca faci asta se supara parintii tai pe tine dar intr-un final le-ar trecere, si ca iti distrugi sanatatea, iar pentru asta nu ai ce sa faci. Nu ai nimic de facut. Simte-te prost ca o sa iti treaca si tie si lui.

| ania a răspuns:

Sa nu mai fumezi.

Răspuns utilizator avertizat
| 1997onur a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat tatal tau o sai treaca supararea. Poti sa mergi sa-i spui adevarul ca fumezi si cred ca asta e tot ce poti sa-i spui.

| mont a răspuns:

O sa ii treaca supararea de la sine. Mai ales daca si ai tai fumeaza o sa revina totul la normal destul de repede, scapi si de grija sa nu te prinda.

| Silviullet a răspuns:

Cati ani ai?

| DraionoDragos a răspuns:

Un sfat din partea mea este in primul caz sa nu fumezi o perioada langa el sau sa nu te vada supararea trece intr-o zi 2-a nu o sa fie suparat pe vecie