| LCD a întrebat:

Astazi am inceput sa plang gandindu-ma la pisicul meu. il am de vreo 3 ani...si in ultimul timp il cam neglijez.si eu si parintii. e de rasa, birmanez, e foarte frumos si il iubesc foarte mult. si astazi ma gandeam ...si ma simteam asa de rau cand ma gandeam k nu i-am mai dat atentie, si cand nu o sa il mai am... o sa plang f mult dupa el... e o parte din mine. cand ma simt rau, sau plang. ...simte. si vine la mine...si se impinge in mine happy :X il iubesc atat de mult. acum ma intreb cum poate sa existe o dragoste atat de mare pentru un animal? happy

22 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

E ft mare dragostea pentru un animal, mai ales daca petreceti mult timp impreunalove struck
Eu pana acum 2 ani si ceva am stat la casa, si acolo aveam un caine ft frumos, Il chema Rex, si ma iubea atat de mult incat nu lasa pe nimeni sa se apropie de casa mea sau de mine.Mereu venea cu mine oriunde mergeam... apoi eu a trebuit sa ma mut cu familia la bloc si nu l`am putut lua ptc era mare, si l`am lasat acolo, in grija vecinilor...acum nici nu mai stiu daca traieste sau nu...probabil a murit ptc era batranstraight face
Imi este dor de ellove struck
Ai grija de mata ta acum, ptc numai dupa ce pierzi ceva iti dai seama de cat ai tinut la acel lucru/persoana/animal...

nony
| nony a răspuns:

Eu nu am avut nici o pisica .sau catelus. dar, unele animale cu 4 picioare sunt mult mai sensibile, mai frumoase si mai bune decat unele cu 2 picioarewinking

| Flav a răspuns:

happy si eu am avut un catelus. L-am iubit mult si cand il aveam. Cand vineam acasa de la Bucuresti, in weekenduri, il culcam langa mine. El abaia astepta sa i se dea voie in pat, mama il dezobisnuia, iar eu vineam si stricam tot. Abia astepta sa i dea voie cineva ca imediat urca si se punea in mijlocul paturei.Acum, nu l mai am. A trecut un an cred, si inca ii simt lipsa. Pretuieste-l si gandeste-te ca el nu te poate insela, gandeste-te ca e mai ceva ca un prieten pisicul tau, gandeste-te ca e nevinovat si parintii lui sunteti voi.

| psiholoaga a răspuns:

Dragoste ar fi sa ai grija de el, sa ii acorzi atentie, nu sa stai si sa plangi ca nu l-ai mai ingrijit in ultima vreme. Dragostea cam asa s-ar traduce (si pentru animale si pentru oameni): Te iubesc= Imi pasa de tine si fac lucruri pentru nevoile tale. Daca e doar sentimentul (il iubesc, dar nu il hranesc, nu am grija de el, nu ii ofer timp si afectiune) nu este iubire. Iubirea trebuie sa se transpuna in actiuni. E frumos ca iti iubesti pisoiul, e trist ca te simti vinovata, dar nu te ajuta la nimic sentimentul asta. Recupereaza timpul pierdut si exprima-ti afectiunea fata de el. Cat despre momentul in care va muri, ai o mica teama fata de pierderi; e normal sa simti asta. Toti murim la un moment dat, important este ce facem intre timp si cum ne bucuram de cei dragi (sau de animalute) cat timp avem pe pamant.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Am observat ca de un animal te atasezi mult mai tare decat de un om... Si o faci mult mai repede... Nu stiu ce sa zic... Au ele ceva special. Simt cand suntem tristi... stau langa noi... ne asculta... ne fac sa ne simtim mai bine.

| Antrax a răspuns:

Mie cand mi-a murit pisica am plans o saptamanacryingcryingcrying

daniela
| daniela a răspuns:

Draga mea... stii cum faci tu acum... ca soacra cu drobul de sare... pisoil traieste asa ca ai grija de el, ingrijestel si nu te mai gandi ca nu o sa-l mai ai.

| hândel a răspuns:

Eu cand eram mic, am avut capre si tocmai nascuse un ied pe care-l adoram. Dadeam zilnic fuga la el sa-l hranesc, sa ne jucam. Era o comoara de animal, jucaus si iubitor. Intr-o zi, un vecin psihopat ia scos ochii, mi l-a omorat. A fost un soc. Acum cativa ani vecinul a murit sfasiat de elicea unui vapor. Rau faci, rau gasesti. Nu ma bucur pentru. ce i s-a intamplat, dar dreptatea tot vine intr-o zi. Mie-mi este imposibil sa nu iubesc pe cineva care ma iubeste neconditionat, care ma priveste cu privirea nevinovata si simt nevoia care o are de protectie. Iubesc animalele, insectele, pasarile, oamenii, viata. Omor doar daca este absolut necesar.

| kitty_8919 a răspuns:

Si eu am un catelush:X:X:X pe acre il iubesc enorm si nu stiu ce as face daca as ramane fara el este cel mai frumos actel:X:X:X... o simt pe pielea mea ac exista iubire mare intre oameni si animale.

| LCD explică:

Scuzatii repetitiilehee hee si toate greselile de exprimare big grin

| alexutza123 a răspuns:

Pisica mea de 9 luni a fatat 7 pui si eu am oprit 1. iar la 2 luni cand a murit, a stat in bratele mele si se uita in ochii mei cum plangeam dupa el iar atunci si-a dat ultima suflare...am lans dupa el cat nu am plans dupa altcineva. O prietena de-a mea la calcat pe plamani, i-a zdrobit si a facut hemoragie, iar veterinarul nu a avut ce sa ii mai faca.Era o frumusete de motan...

| caramel_4836 a răspuns:

Buna. Asa suntem majoritatea, pretuim pe cineva abia in momentul in care nu mai e langa noi, si nu e bine.Ar trebui sa schimbam asta.Profita ca inca mai e langa tine pana nu va fi prea tarziu.Am avut si eu o pisica care a insemnat foarte mult pentru mine. A trecut ceva timp de cand nu o mai am[ani] si totusi daca ma gandesc la ea ma simt foarte rau si regret ca nu am facut unele lucruri atunci cand era langa mine.Am mai avut animale de atunci mult mai simpatice si care le-am avut o perioada mai lunga de timp, dar totusi ea a ramas preferata mea.

| autoboy a răspuns:

Pisicul meu are 15 ani (si e tot birmanez si frumos)! Nu exista o zi in care sa nu ii dau atentie! Are ziua lui de nastere (25 februarie) si primeste intotdeauna ceva ce ii place! Fie ca e mancare, fie ca e o jucarie de pisici, tot timpul ii iau ceva! Daca eu am treaba si el se baga peste mine, intotdeauna ii fac loc! Nu cred ca nu ai 10 minute pe zi in care sa ii oferi atentia necesara! Cred ca ar fi mai mult decat fericit pentru aceste 10 minute zilnice! Atunci cand faci ceva ce iti place si el te deranjeaza, acorda-i doar 10 minute, eu zic ca este de ajuns!

| aney a răspuns:

Esti o dulce...si o prostuta ca si mine.
Eu ii ador animalii, si am mai multi pisici... e o iubire neconditionata din partea lor... iar pentru mine e o adevarata terapie... daca sunt trista, imi privesc animalutele, vad fetele lor hazlii si surad... terapia cu animalii iti reda zambetul!
Deci, e posibil!

| pepene a răspuns:

Doamne maica domnuluilaughing ce sa zic...animalele au in sange iubirea mai mare k cea a omului... daca ai observat tu k unii ktei ling pisicile ( desi sunt diferiti si uneori inamici sa zicem) sau invers...si eu am avut un motan care l-am dat la tara...si am auzit dupa aia ca la spanzurat mamaimea de copac...nu mai vorbesc nici acum cu mamaimea desi au trecut 2 ani. o urasc. da mai am 4 pisici acasa si cand ma joc cu ele imi aduc aminte de motanasul ala si ma linistesc parca.sunt asa de jucause si dragalase k el:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a murit pisoiasul aseara... A cazut de la balcon. Nici nu pot explica ce durere am in suflet... Cand l-am vazut intins pe jos cu ochisorii deschisi. si apoi cand l-am luat in brate si cand am vazut ca e lipsit de viata... De aseara plang intr-una dupa el... nu avea decat 3 luni.
Asa ca pretuieste-ti pisoiasul. Nu uita niciodata de el. Animalele sunt de mii de ori mai bune decat oamenii si merita toata atentia noastra sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi. duminica 22 noiembrie mi-a murit pisoiasul meu drag.era un persan albastru superb f jucaus si f bland crying. cand am fost sunat si mi-a zis mama ca moare am plecat imediat sper casa. din pacate nu am apucat sa fiu alaturi de el in ultimele clipe. voi regreta asta toata viata.R.un animalut iti e mereu alaturi si iti ofera dragoste pura si neconditionata crying. sfatul meu.ai grija de pisoiasul tau, iubeste-l pentru ca intr-o zi nu va mai fi crying.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miemi-a murit pisicul acum 2 sptamani.il aveam de 2 ani si era copilul meu nu pisicul meu. a murit de insuficienta renala.am avut doar o saptamana la dispozitie sa ma lupt cu boala dar nu am facut fata.banii nu au fost o problema dar era foarte slab caci nu mancase de o sptamana.acum ma gandesc ca de craziun in 1 luna de acum sa iau alta pisica dar ma simt vinovata la gandul acesta nu vreau sa il inlocuiesc caci nu voi putea vreodata dar am nevoie de un animalut cu mine in casa. a fost foarte aiurea. a trebuit sa il eutanasiez. se uita la mine cu niste ochisori.acum nu mai pot face nimic Apropiatii imi spun ca am facut tot ce am putut. dar ma simt vinovata.acum totul e gol fara el am inpresia ca nimeni nu iubeste animalutele cum o fac eu. daca este cineva aici care ar vrea sa incepem o asociatie de salvare a animalelor as fi bucuroasa sa impartim pareri messengerul meu este alexxacat. IUBITI-VA ANIMALUTUL CART MAI ESTE IN VIATA CACI DUPA CE NU VA MAI FI ATI DA ORICE NUMAI CA SA FACA LUCRURILE CARE INAINTE POATE VA DERANJAU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se poate avea o dragoste asa mare pentru un animal mai ales atunci cand animalul este bun si te iubeste si iti trazmite dragostea lui eu am un pisic si il iubesc ca pe copilul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu acum plang.sti de ce? mie chiar mi-a murit pisicu.nici macar nu am putut sa fiu langa el in ultimele momente.eu sunt in spania si l-am lasat la mama mea, trebuia sa ii faca actele si sa mi-l trimita. dar s-a imbolnavit.ieri l-a operat la stomac.am crezut ca o sa traiasca.trebuia operat si la gat, dar in romania.cica nu au aparatu necesar. A iesit afara si a intrat in ceva lipici de sobolani.si tot se lingea.si i s a strans in stomacel. Tu ai grija de pisicu tau.iubeste-l.ingrijeste-l,nu iti dai seama prin ce trec eu.scz greselile, nici nu vad sa mai scriu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii duc dorul pisicului meu mult iubit, care din pacate nu mai este langa mine...imi lipseste enorm, si parca il aud torcand langa mine...Imi lipsesti enorm miutza mea scumpa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum o saptamana am gasit un pisic la scara blocului, nu avea decat 4 saptamani sau 5 maxim, avea urechile, coada si nasul digerate. Mi-a fost asa mila de el si l-am luat in casa, a trebuit sa-l tratez de paraziti, am fost la un cabinet si i am luat o pastila si o solutie pentru purici, o tanara dr de acolo mi-a zis sa stropesc locul in care doarme cu solutia aia si sa-i dau un sf de pastila, desi avea doar 4 saptamani(normal se dau pastile de la 10 luni) am facut tot ce mi-a zis ea.de,e doctor veterinar, nu au trecut 2 zile si sa imbolnavit pisicu, a suferit mult, sa intoxicat de la pastila prea puternica si de la solutie>L-am tinut toata noaptea in brate si am numarat orele pana dimineata, sa-l duc la prima ora la doctor, a rezistat saracul pana in zori si l-am dus la alt doctor, i-au facut o groaza de injectii, desi mi-a zis ca nu are sanse sa traiasca, mi-am zis sa incerc, sa nu-mi para rau, au trecut 5 ore si Pisicul meu a murit.saracutzul,il tineam in brate si plangeam, cred ca din cauza asta nu putea muri linistit, mieuna f. tare si vroia sa fuga din bratele mele, cand i-am dat drumu a facut 2 pasi de langa mine si a cazut jos...inca nu vreau sa cred ca nu mai este.SI MA SIMT ASA DE VINOVATA! DACA L-AS FI LASAT AFARA PROBABIL AR FI SUPRAVIETUIT FRIGULUI, ASA L-AM OTRAVIT FARA SA VREAU, NU POT EXPLICA CE VINA IMENSA AM IN SUFLET! cred ca o sa-mi ramana pe veci imaginea lui in minte, cum a cazut el saracutu jos, se uita cu ochii mari si rotunzi la mine. ochii i s-au tulburat foarte tare si s-a racit tot trupul lui, nu vReau sa-mi mai iau alta pisica vrodata, nu vreau sa-l inlocuiesc, desi inaintea lui am mai avut multe pisicute, dar parca nici una nu ma marcat asa de tare desi le aveam de mult timp si le iubeam si pe ele enorm.Ma simt tare vinovata, plang intr-una ...desi lacrimle mele nu cred ca mai rezolva ceva, cred ca pisicutzu e tare suparat pe mine ca l-am otravit.desi nu am vrut! asa m-a invatat doctorul sa faccrying(( te iubesc miutza mea frumoasa si scumpa! sa stii ca am sa ma gandesc mereu la tine!:X:X TE IUBESC SUFLET MIC SI NEVINOVATlove struck SPER SA AI ACOLO SUS CALDURA DE CARE NU AI AVUT PARTE AICI SI IUBIRE!