anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am mers la mec cu 3 fete si 2 baieti din clasa de la mine. si am mancat apoi am fost la baie si dupa aia m-am asezat langa catalin. si desteptu` de el mi-a dat din greseala cu mana peste sanul drept[aveam o maleta, si sutien cu burete dar m-a lovit mai sus de burete direct in san, aveam decolteu] si ma doare ingrozitor de la ora 2 cand s-a intamplat si pana acum. straight facenu are nimic nicio lovitura, vanataie doar ma doare ingrozitor! apoi el si-a cerut scuze si m-a pupat pe obraz cica imi trece laughing). nu stiu ce sa fac.

5 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Off baieti astia laughingAuzi la el ca pupa si treceoh go on Ce sa zica si el saracu laughingNu a vrut big grin
Eu zic sa astepti pana maine big grin Poate iti trecebig grin Nu cred ca a putut sa te loveasca atat de tare incat sa te doara si mainewinkingAi putina rabdare!happy
Daca nu trece nici maine ( desi ma indoiesc de asta ) big grin Du-te la medicwinking
Hai ca te pup si eu sa iti treaca mai repede!kisskisskiss

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Poate ai sanii frumosi si a vrut sa te mangaie. big grin
Iarta-l, maseaza zona (de data asta tu) si nu mai purta decolteu chiar mereu...
Spor!

| another_emo_girl a răspuns:

Pai ia un calmant. un nurofen

| roberta_7421 a răspuns:

Buna! nu stii ce sa faci cu baiatul sau cu lovitura de la san? tu vrei sa fie ceva mai mult decat un simplu prieten? daca da, acum e timpul sa actionezi...in legatura cu durerea de la san, daca tot continua sa te doara vezi ca nu e bine, mergi la un medic.happy

| psycho_5607 a răspuns:

Wow. Du-te la doctor, daca nu iti trece. Loviturile puternice pot opri cresterea sanilor din cate stiu eu. Cel mai bine, trebuie sa te consulte cineva. Ai grija. Pupici :*