| AnotherSimplePerson a întrebat:

Astazi ascultam la radio...
si a inceput o melodie :Holograf-si baietii plangg cateodata
sa fie adevarat?
sau o prietena de-a mea are dreptate ca baietii sunt doar niste obsedatii nesimtiti care intr'o relatie lasa decat fetele sa sufere dupa despartire?
sau ei ascund asta de noi ca sa para mai "smecheri" dar in sufleteler lor exista suferinta?:d

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Baietii iubesc mai intens ca fetele dar nu arata asta.Ascultand mereu versiunea masculina a povestilor de dragoste ajungi sa iti schimbi parerea despre baieti.In viata fiecaruia a fost o EA care i-a schimbat felul de a fi, dupa care a suferit. E bine sa plangi ca te eliberezi.Sa nu plangi si sa tii in tine e o adevarata lupta.Am vazut cum strangeau din dinti cand o vedeau cu altul de mana chiar daca trecusera ani de cand nu mai erau impreuna

9 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Voi, fetele, credeti ca baietii sunt masini de facut sex?

Oare nu suntem si noi oameni cu sentimente? Parerea mea: un baiat sufera mai mult dupa o fata decat o fata dupa un baiatstraight face. Asa ma eneervati cand faceti pe nevinovatele si persecutatele, dati cu piciorul baietilor care chiar au un sentiment de dragoste adevarata pentru voi, va duceti la cei mai golani pe care ii gasiti, aia normal numai sex vor, dupa aia vai draga, ce suparata sunt, m-a parasit iubitulstraight face Incetati cu intrebarile astea, ia sa incepem si noi: Oare de ce fetele frumoase sunt atat de rele? straight face

Hai pa.

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Iti garantez ca si baietii plang. da asa e, baietii nu arata niciodata sau aproape niciodata ca sufera. ei nu vor sa para fraieri si sentimentali( app pe baieti mai bine ii faci nebuni decat sentimentali) si nu numai. sa stii ca baieti nu sunt ca noi, adica putem plange pe umarul prietenlor si prietenilor. ei nu pot sa isi arate adevaratele sentimente in fata prietenilor de teama sa nu fie considerati slabi. sti cum e " femeile sunt sexul slab" daa slab dar sincer. prietena ta cred ca nu a avut experiente prea placute cu baietiihee hee. sunt baieti care fac asta dar sunt si fete care fac asta asa ca nu e ceva tipic baietiilor. si tin sa te anunt ca fetele o fac chiar mai des. baietii sufera si ei dupa o despartire si o regreta poate tot atat de mult cum o regretam noi dar orgoliul baietiilor e maaaaare si ei nu renunta la el asa cum o facem noi de obicei. asa ca concluzia e ca sa stii a si baietii au suflet si doar fizic si putin mental suntem diferiti, sufletul are aceleasi nuante.

| DragonFLoW a răspuns:

Tot ce ai zis mai sus poate fi adevarat, depinde de baiat si in acelasi timp si de fata. In primul rand, da, pot plange, oricine poate plange moare cineva drag, doar nu o sa razi, te paraseste prietena poate devii trist dar in interiorul tau plangi. Nu exista chestie ca "ei sa para mai smecheri " astea's prostii, am auzit ca Barbat ar trebui sa insemne cel curajos. Oricum intr-o relatie baiatul /barbatul trebuie sa arate curaj ambitie si chiar incapatanare, barbatul este stalpul unei familii, el este motorul, nu zic ca femeia este mai jos decat barbatul doar ca ea are alte indatoriri. Barbatul trebuie sa para puternic neinfricat, cum ar arata un barbat intr-o familie care plange? groaznic, demn de mila, patetic, de aici si orgoliul barbatului el trebuie mareu sa para invingator in orice. Acum nu zic ca e rau ca un baiat sa fie putin sentimental, ca cu un baiat de piatra nu poti ajunge la inima lui, toti baietii si in acelasi timp si fetele au o latura slaba un punct pe care daca il atingi automat devin sentimentali. Fetele plang foarte usor din cauza baietilor asta pentru ca ei sunt atat de denshi incat nu pot observa sentimentele ei. Baietii mai greu, dar daca ajungi sa cunosti un baiat vei vedea ca si baietii sufera din motivele lor, poate nu plang de fiecare data ci se enerveaza se razbuna se manifesta putin altfel.

| EllyFMS a răspuns:

Ce intrebarelaughing

Eu iti garantez ca si baietii plang si sufera. chiar daca nu vor sa aratehappy

| oanawww45 a răspuns:

Da este adevarat, big grin bine uni baieti sunt nesimtiti si doar s-au folosit de o fata si cand si-au facut damblaua le parasesc, asa cum ai zis si tu ''obsedati nesimtiti''.
Uni nu vor sa areate fetelor ca ei sufera chiar daca ei plang pe ascuns, poate ca sa nu o faca pe fata sa sufere si mai mult si uni vor sa para indiferenti de despartire. Altii, nu-si ascund suferinta, baietii destepti care intentionau sa isi fac un viitor cu fata respectiva, ei cateodata sufera mai mult, asa se spune ca uni baieti au sentimente mai profunde decat fetele dar aia sunt doar 40% din totalul de baieti.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mey, eu mi-am intrebat prietenul daca plange vreodata si mi-a recunoscut ca da... dar numai atunci cand e foarte nervos sau i se pun piedici la planurilaughing. Din dragoste n-a planshee hee.

Ahh, totusi am un frate care a plans cu mine de fata cand mama i-a interzis sa continue relatia cu o fata; acum sunt casatoriti totusistraight face.

Deci se poate, dar depinde de baiat!

| Kat_6866 a răspuns:

Si ei sufera laughing dar unii sunt chiar prea nesimtiti ca sa simta ceva

| Bee_1149 a răspuns:

Parerea mea...este ca si ei sufera dar ascund asta pentru. ca sunt "barbati"laughing Acum...depinde si de baiat xD

| ssshhh a răspuns:

Nu este adevarat, nu stiu cu ce baieti a avut de-a face prietena ta dar nu este deloc adevarat. Ei cand iubesc cu adevarat sufera la fel ca fetele si de multe ori chiar ne spun in fata, chiar plang in fata noastra, pentru ca au aceleasi sentimente. Sunt unii care se ascund ca cica un baiat nu e bine sa planga si de astea. Este adevarat ca sunt baieti care vor doar sa-si bata joc de fete dar sunt si fete care doar vor sa ia peste picior ceva baieti. Este adevarat ca fetele plang mai mult si sunt mai usor de ranit ca baietii dar cateodata cand plang paietii plang mai intesns, uita mai greu si iubesc mai mult. Asta e parerea mea. Daca vrei sa ai prieten trebuie doar sa te asiguri ca nu te minte si te iubeste sau te place cu adevarat si atunci o sa va intelegeti si nu o sa suferi mai mult ca el la despartire!