| Betty18 a întrebat:

Astazi dupa atata timp l-am vazut din nou si am simtit o apasare in piept...mereu cand ma imbratisa ma simteam in siguranta, iar cand e prin preajma mea ma agit sau cand ma ia de mANa(prieteneste sau ca un coleg) aproape k tremur...nu-l vazusem de 3 luni si credeam ca l-am uitat...nu stiu sigur daca a fost sau este iubire, dar el are o prietena la care tine mult, si nu vreau sa il iubesc...acusica incepe scoala si va trebui sa il vad zilnic... vreau sa-il uit, vreau sa-il vad ca pe un simplu coleg de clasa. nu e nici o intrebare doar vroiam sa povestesc cuiva. oricum orice parere e bine venita.mersi ca m-ati ascultat
PS:am mai postat intrebarea odata dar mi sa sters si nu stiu de ceworried.in fine

4 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

...cred ca ti se va sterge si aceasta! iubita... timp iti trebuie, ...lasa timpul sa curga, fa-ti un alt iubit si trebuie sa-l uiti! totul in viata se uita...

| denisa_4752 a răspuns:

Buna! pai e normal ceea ce ti se intampla draga mea pentru ca poate te atasasei de el si acum... off cred ca e greu insa atunci cand il vezi si devii agitata gandeste te ca s a terminat si ca nu mai e cu tine! trebuie sa fii realista...cine stie poate si el simte l afelbig grinoricum. o sa ti gasesti pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat si invers! bafta.:*

| doinitza a răspuns:

Incearca sa iei totul nu prea in serios...incearca sa-l uiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa iti faci un iubit si asa nu vei mai simti nimic pentru acest baiat happy Parerea mea :*