| knnight a întrebat:

Astazi e ziua meabig grin:X, nu ezitati, treceti pe la minebig grin, parinti nuss acasa deci ne vom distrabig grinbig grin:X, care vine?big grin

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

La multi ani!winking Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire si tot ce iti doresti.big grinhappy

cami
| cami a răspuns:

La multi ani, draga!
laughing eu, eu vin!

mlm
| mlm a răspuns:

Chiar daca viata nu este asa cum ti-o doresti, zambeste si bucura-te de cei care te iubesc si iti dores"La multi ani" cu multa sanatate, bucurii, sa fii fericita si iubita iar viata sa-ti fie incununata numai de raze de soare.

auran
| auran a răspuns:

Sanatate si multi ani!

| Elly4all a răspuns:

Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! numai bine si sanatate in viata ta.
La multi (b)ani!
din pacate nu pot veni.big grin nu te cunosc asa binewinkingmai vb
ByehappyElly

| Elly4all a răspuns:

laughingce tare nu ma gandeam ca esti Dorin. e nu conteaza. felicitarea tot ramane:*
ByehappyElly

| catalina_2916 a răspuns:

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani! te pup! happy

| cristina93 a răspuns:

La multi ani! Vin si eu, doar ca se termina petrecerea pana ajung si eu laughing

| Rizer a răspuns:

La muuulti ani! Si tot ce_ti doresti sa ti se indeplineasca!

| knnight explică:

Ooooo:X:X, va multumesc la toti,, ely ba ma cunosti st dorin, dar nu mai am contul alasad

| Diana_6087 a răspuns:

La multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La multi ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La multi ani:*