Sa va uitati la niste filme, sa mai barfiti, sa vorbti ca intre fete, sa ascultati muzica, sa vb despre baieti etc.
Haleala (tort, prajiturele, alune, popcorn, ciocolata, etc.), sucuri, farse la telefon, farse pe mess [va faceti un id nou si le puneti diferite intrebari cunoscutilor], jocuri de carti [macao, razboi, tabinet, septica etc.], va uitati la filme, va machiati, va faceti parul' [eu si o prietena ne-am legat la ochi si am incercat sa ne rujam... rezultatul? Dezastruos ], spuneti povesti de groaza pe intuneric, haide ma ca sunt atatea de facut... nici nu stii cum o sa treaca timpul si e iarasi dimineata.
Si ca sa nu uit... La multi ani! Distractie placuta >
Va jucati adevar sau provocare. cum au zis si restul : barfiti, discutait despre baietii, va uitati la o comedie, sau ceva asa mai romantic, va uitati la poze cu voi 4 sau proeteni comuni, va machiatii, va faceti frezele intr-un final probabil ca o sa va si culcati, da mno asta nu-i important, ascultati muzica, mancati niste snacasauri... etc. eu sunt sigura ca o sa iti vina ideei, o sa vezi ca odata ce ajung o sa aveti destule de facut, trebuie sa fii spontana! succes si la multi ani )
La Multi Ani!
Puteti sa jucati "Adevar sau provocare" sau sa stati la povesti ca intre fete. Distractie placuta! Numai bine!
Sa va itati la filme de groaza, sa stati pe mess, sa faceti farse la telefon, sa mancati pizza, floricele, sa cititi reviste pentru adolescenti, sa raspundeti impreuna pe TPU
Pai faceti farse la telefon vorba lui kenyy mai beti o cola o prajitura sucuri multe va jucati remi cartiva uitati la filme barfiti vorbiti de baieti de care va place voua faceti misto de unii pe mess puteti face o gramada LA multi ani!
ItachiUchiha întreabă: