| iAngel a întrebat:

Astazi este ziua mea, vin invitatii si se numara si o colega, imi place foarte mult de ea, credeti ca ar trebui sa ii spun ca o iubesc? Imi este frica sa nu ma respinga.

3 răspunsuri:
| crhh a răspuns:

Daca iti place foarte mult de ea, nu inseamna ca o si iubesti, nu confunda iubirea cu placerea, iar ca sa-i spui direct din prima: "te iubesc", crede-ma ca o sa fie un soc pentru ea. Comporta-te mai special cu ea, fata de restul invitatilor, iar mai incolo...cheam-o in alta camera sa discuti cu ea (bineinteles, nu iti neglija si ceilalti invitati), dar totodata spune-i ca o placi si spune-i ca o vezi mult mai diferit fata de celelalte fete care exista in jurul tau. Spune-i vorbe frumoase, scoate-i in fata toate calitatile pe care le are, si totodata...vezi cum decurg lucrurile, daca toate merg bine, sarut-o la final! La multi ani!

| Alleksandra a răspuns:

Pai. In primul rand, la multi ani >; d crede-ma, o fata adora asa ceva puppy dog eyes. Si numai la asta se va gandi, si dupa ceva timp, o intrebi daca vrea sa fiti impreuna puppy dog eyes! sper sa functioneze :-s! Succes kiss! >:d< sper ca te-am ajutat!

| tedy20 a răspuns:

NU te grabi cu te iubesc. Arata-i ca o simpatizezi si usor usor o sa i poti supne te iubesc>. INcearca si tu cu cadori flori chestii dragute... Succes