Daca vine tatal tau la scoala sunt sanse destul de mari sa-si piarda o mana, sau un picior (cu putin noroc se alege doar cu o palma... slabe sanse ). Apoi isi va chema si el parintii la scoala pe tema ca "tatal lui x m-a batut", si iti dai seama ca la ce baiat au crescut si ei duc lipsa de educatie, si o sa iasa circ. Desigur, conteaza si motivul pentru care v-ati certat, dar nu vad ce amestec ar avea mama ta in poveste asta
Cel mai bine ar fi sa-l eviti, e un copil cu probleme, si nu esti in masura sa-l aduci pe calea cea buna.
Ai dreptate, si cat despre acel baiat, e doar un ratat, daca l-ai auzi cum citeste te-ai tavalii pe jos de ras, el e la mate -info din cauza ca parintii lui au bani, si desigur dirigintele e unchiul sau, ma rog e un tampit
Pai daca are pile baiatul ...presupun ca stii cine va castiga razboiul (in cazul in care vrei sa incepi unul). Cel mai bine mergi pe drumul tau, si-l lasi cu toti banii si prostia lui. Acum o duce bine pentru ca mami si tati sunt langa el, dar va vedea el mai tarziu cum stau treburile in lumea reala.
Ce limbaj idiot poate avea baiatul ala, daca il chemi pe tata-l tau la scoala tot nu iti va da pace, mai bine ignora-l cat poti de mult
Nu are rost sa-l chemi pe tatal tau la scoala numai pentru asta! Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa-l ignori pe baiatul respectiv... daca ii va trece supararea, va veni el la tine, iar daca nu, lasa-l in pace...
Ai dreptate, nu il voi mai chema, nu vreau sa fiu o paracioasa.
Nu,oricum o sa iti poarte pica, iar situatia se va inrautati.Cel mai bine ar fi sa il ignori
Doar pentru asta?! Pentru un bilet amarat si pentru o cearta stupida?! :O
Oh, my god! Pe ce lume te aflii? Noi ne bateam la scoala de ne indreptam dintii si nu stia nimeni, iar tu, doar de la un bilet vrei sa-l chemi pe taica-tu? Suntem la "Trivia/Amuzante" si nu stiam eu?! Maturizeaza-te! nu va sta taica-tu toata ziua dupa tine.
Tie ti-ar conveni sa iti zica cineva ca ti-o ...pe mama ta, sa o f**a pe masa pana la urma, ca ea l-a facut.
N-am vrut sa te jignesc, dar pentru asa ceva...pe bune? suntem in 2012! Serios, mie mi-au zis persoane chestii de genu si in fata, si prin mesaje, si pe mess, si intotdeauna am raspuns provocarii. In plus, la faza cu "sa o f**a pe ma-sa" ai dreptate, daca tot doreste actiune maica-sa e in fiecare zi acasa, nu?
Nu m-ai jignit, stai linistita, oricum nu il voi chema pe tata , o sa il las in pace.
Nu.l baga in seama si nu.l chema pe tatal tau la scoala e mai bine asa
Elenastoica9 întreabă: