| Neymar2 a întrebat:

Astazi incep orele la 12, dar nu ma duc la prima ora pentru ca nu am invatat lectia credeti ca am procedat corect? :-s

11 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu! Ai procedat gresit de doua ori!
1.Ca nu ti-ai facut lectia si ca lipsesti, ratand ocazia ca macar sa aflii de la altii despre tema de azi.
2.Ca vei pierde si predarea care se va face azi pentru lectia noua, de care nu vei avea habar.Asa ca, in loc sa inveti ceva, ai mai ratat o alta lectie. Si...tot asa! Fiecare absenta inseamna o caramida in minus la cladirea ce se numeste educatia ta! Pana cand ea va devenii un svaiter! Adica ceva cu mari gauri!
Daca nu inveti acum, cand esti elev si alta ocupatie nu ar trebui sa ai, atunci cand? La batranete?

| didiDia a răspuns (pentru Elianna):

Cel mai bun si pertinent raspuns. Bravo!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Alt chiulangiu repetent care crede ca va ajunge ca Einstein! Bine ai venit pe site! Tu mai lipseai! Mersi pentru complimente! Eşti plin de bun simt si bună educaţie!
Se vede ca ai trecut pe langa scoala!
Multumesc Ate1995.

| Rockart a răspuns:

Bună! Azi nu ai ştiut lecţia, iar ora trecută ai fost prezent.Ce te face să crezi că o să o ştii data viitoare când de data asta ai fost absent? Ai procedat aiurea.Cu toate că mai bine iei o absenţă decât un doi,mai bine îţi înveţi o lecţie o dată, decât să lipseşti şi pentru data viitoare să înveţi două(ca să nu ţi se rupă filmul).

Şi dacă să zicem că tu chiar nu ai avut când(deşi nu cred că ai altceva mai bun de făcut) să înveţi rugai profesorul să te ierte, să te asculte data viitoare şi mare brânză!

@VEugen: Îţi dai seama de iq-ul Eliannei după titlul de expert şi de al tău după felul de a gândi şi a arunca vorbe. Dacă nu eşti de acord cu părerea ei mai bine taci decât să te faci de cacao.

| Elianna a răspuns (pentru Rockart):

Multumesc! Cred ca si IQ-ul pisicii mele de la avatar este mai mare ca al lui (VEugen)!

| EvellineDub a răspuns:

Nu prea.Stiu ca nu ai chef sa auzi morala,cum iti fac parintii.
S-a intamplat odata, asta e. Data viitoare sa inveti, ca sa nu mai fie nevoie sa lipsesti:*
Funda?:3

Răspuns utilizator avertizat
| FilipEmanuel a răspuns:

Nu. La 10 absente nu mai primesti alocatia...
Funda?

| Atechan a răspuns:

Si ce istet trebuie sa fi tu. pisicile sunt mult mai destepte ca tine.Ea cel putin are avatar, tu probabil nu stii cum sa ti-l pui

| Alecssa98 a răspuns:

Logic ca nu raised eyebrows. Mai intrebi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar nu toţi oamenii suntem la fel! Lasă-l pe Einstein, nu-l compara cu oamenii de-aici.