| Pho3nix a întrebat:

Astazi, la Galati, s-au vandut 13.500 de bilete in 2 ore, pentru "Finala campionatului" Otelul Galati - FC Timisoara.
Intrebarea mea este: A cumparat cineva mai multe bilete? Eu n-am apucat sa iau, am scapat tarziu de la liceu. Daca are cineva, ii cumpar, asa ca rog sa ma anunte.happy
Cu siguranta, va fi o atmosfera incredibila, si vom trai toti cu sufletul la gura. Publicul va fi al 12-lea jucator.

Dar partea proasta este ca a fost organizarea proasta, s-au dat multe bilete la bisnitari si toti samantarii. O mare parte din bilete s-au dus la combinat. Oamenii aia stau cu curul pe banca si mananca seminte. Nu se ridica in picioare, nu canta, nu se ridica cand se fac valuri, nu fac nimic, ci stau si si se uita ca chiorii ca si cum ar zbura porcul.
Mare tampenie, dar asta este. Macar vanzatorii de bilete s-au ales cu dosare penale si au fost dati afara de la club de catre Marius Stan.

Deci, daca are cineva mai multe bilete, rog sa ma anunte neaparat.
Si, FORZA OTELUL. Duminica, presimt ca o sa iesim in strazi, sa ne bucuram. Sa curba berea. happy. HAI OTELUL!

Un mesaj de la Galati, pentru c*rva din banat. Sa se afle in toata tara, m*** Poli Timisoara!

9 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Să curgă berea (Oh, da asta-mi place!)
Forza Oţelul!

| push2gl a răspuns:

Eu am luat la peluza bilet de 7 lei cu 15 lei la bisnitari, la 12:30 la casa de bilete din parculet spital copii scria nu mai sunt bilete
HAI OTELU! sa vina Barcelona

| Pho3nix explică:

@push2gl
Cate bilete ai luat?

| Pho3nix explică:

@liligratiela
Mai scumpe nu puteai sa le dai?
Cum sa iau bilete, cum se vand mai scumpe si se fac magarii. Asa-i romanu, ce sa-i faci.

| Pho3nix explică:

@Parfum
Cand am zis ca am scapat tarziu de la liceu nu inseamna ca n-am sa iau bilete.
Ba dimpotriva, am fost dar n-am mai prins. Pentru ca a fost o magarie si s-au dat cate 20/50/70 bilete la o persoana. Plus bisnitarii. Am stat mult timp la coada, dar degeaba.
Si multi altii ca mine care au stat la coada si n-au prins nimic. Altii au stat si 3 ore si degeaba. happy

| Vulvatron a răspuns:

Forza viola

| Vulvatron a răspuns:

@Pho3nix trebuia sa stai la rand sa iei bilete, faceai un sacrificiu, ca nu ramaneai repetent daca lipseai o zi de la scoala happy asa va trebuie daca va e lene

| liligratiela a răspuns:

Buna ziua! Eu am 2 bilete pentru acest meci - le dau cu 30 ron amandoua! Daca va intereseaza sunati la 0748883773

| liligratiela a răspuns:

Buna ziua,
am 2 bilete pentru meci...2 buc la 30 ron...contactati-ma la ladybors75@yahoo.com