Discuta personal cu profesoara si spune-i ca esti dezamagita de neincrederea pe care o arata fata de tine si ca risca sa te plafoneze prin reactiile ei. Mai spune-i ca pentru a avea performante la invatatura ai nevoie de motivatie si o forma de motivare ar fi si respectul pe care l-ar putea avea ea pentru rezultatele tale. Tu ai muncit pentru rezultatul ala si nu e corect sa-ti fie luata in derizoriu munca.
Daca nu ai curaj sa-i zici personal, convinge-ti parintii sa o faca. E dovada de inconstienta din partea profesoarei.
Buna!
Las-o pe profesoara sa iti dea test daca nu ai copiat si pregateste-te bine pentru problema care ti-o va da.
In legatura cu colega invidioasa, crede-ma te inteleg...si eu am o fata care tot comenteaza cand iau nota mai mare decat ea... dar asta e...profesoara decide nota nu ea
Buna!
Las-o pe profesoara sa iti dea test daca nu ai copiat si pregateste-te bine pentru problema care ti-o va da.
In legatura cu colega invidioasa, crede-ma te inteleg...si eu am o fata care tot comenteaza cand iau nota mai mare decat ea... dar asta e...profesoara decide nota nu ea.
Pregasestete bine pentru a sti sa faci problema si demonstreaza-i profesoarei ca nu ai copiat...succes
Da am avut si eu colegi dinsastia da sincer nu prea ma consumam din cauza lor stii cum e "Cainii latra ursul merge " cat despre problema pe care ti-a spus ca ti-o va da nu-ti fa griji cat de grea poate sa ti-o dea probabil iti va da ceva asemanator cu testul pentru a se convinge ca nota ai luat-o pe merit.
In fiecare clasa sunt asemenea specimene, demonstreaza-i profesoarei ca iti meriti nota.