| racuirina a întrebat:

Astazi m-am despartit de iubitul meu, deoarece se vedea clar ca nu vrea sa fim impreuna, imi dadea cu seen si de obicei numai eu ii scriam. Dar cand ne vedeam si cand imi mai scria el era ff ok cu mine, eram caun cuplu normal....sufar foarte mult ca m-am despartit de el, dar nu mai putem plange in fiecare seara deoarece ma gandeam ca nu ma place si ca isi bate joc de mine...ar trebui sa incerc sa ma pun din nou cu el? sad

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu merita

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

De ce sa faci asta? Sa isi bata iar joc? :/

| Andreeush a răspuns:

De ce să fii din nou cu el dacă ți-a dat de înțeles că nu vrea să fie cu tine?
Mai sunt și alți băieți, uită-l.

| Crackman a răspuns:

Dacă nu te mulțumește... cauta altceva.
Nu mai stați ca mormolocii din obisnuinta

| M2gd2R a răspuns:

Cum v-ați despărțit? Tu ai zis că vrei și el a fost de acord?

| racuirina explică (pentru M2gd2R):

Eu am zis ca as vrea iar el a zis ca daca asta imi doresc asa o sa facem, si imi tot repeta ca el nu ar vrea dar mno:/

| M2gd2R a răspuns (pentru racuirina):

Nu merită, din ce ai spus doar tu îi scriai și doar tu încercai să susții relația, așa că din punctul meu de vedere trebuie să îl ții la statutul de "fost".

| Anonimul09 a răspuns:

Ti-ai putea da seama daca tine cu adevarat la tine daca astepti ca el sa ceara impacarea. Nu ar trebui sa ai asteptari nerealiste. Daca ii vei cere tu impacarea, nu inseamna ca s-a schimbat peste noapte si seen-ul la mesaje ti-l va da in continuare. Poate daca el va vrea sa va impacati este de la faptul ca si-a dat seama cu ce a gresi. Si cel mai bine ar fi sa discutati detaliile de genul, seen la mesaje, intre 4 ochi, sa va spuneti ce simtiti. Nu cred ca poate corecta acest lucru cineva din exterior.