| EUSIATIT a întrebat:

Astazi ma ti uimit. ma refer la fetitele de 13 14 15 ani care intreaba cum sa slabeasca .ca au x kg ca aveti bustu prea dezv.etc,DRagele mele dar .de ceva scoala nu intreaba nimeni? Sau sa sp ca au ceva tem, e si nu stiu sa rez pb la matem? intrebarea me este Se mai gindeste cineva la scoala? ce vor face cind vor creste? Toate vreti foto modele precum MOny Colomb... ne o curiozitate a mea Sa vad ce rasp dati. .desi ma astept la rasp... .ca tupeu... aveti ///si totusi...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu trebuie să fi rea cu ele, doar cer niște păreri de felul cum ar trebuie să arate (pentru băieți!) cât privește școala, ea începe în septembrie. E timp și pentru studiu.
O seară plăcută.
Pa, pa.

11 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

E vacanta :d
Promit ca atunci cand va incepe scoala va voi intreba cum se rezolva problema la mate happy

| anaid a răspuns:

Dar eu una nu cred ca ar trebui sa ne judeci pe noi...ar trebui sa te gandesti:"Cum eram eu la varsta lor?"Da, aceasta este o alta generatie insa fiecare generatie este altfel nu ar trebui sa ne judecati, ci sa ne ajutati sa trecem peste perioada asta dificila a vietii si anume ADOLESCENTA.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Ne spui si noua in ce limba ai scris acolo ca eu una nu inteleg nimic din ce ai scris straight face

| hândel a răspuns:

Pai si-n vacanta sa se gandeasca la scoala? Atunci la ce mai e vacanta buna?! Datii fetelor cu diete, ne plac fetele cu siluete pe nisip. Nu de alta, dar ma gandesc la cusaturile costumelor de baie pe care le-ati chinui cu kg in plus si, doamne fereste sa cedeze vreo cusatura ca ne marcati pe veci. big grin Fac aluzie la fetele slabe, care se cred asa grase, incat vor dieta urgent inainte de a iesi pe plaja. Mie-mi placeti oricum ati fi, numai majora sa fiti. big grin tongue

| Andreeagen a răspuns:

Daca vor sa arate bine arata bine pentru ele pentru ca vor asta, si scoala las'o naiba macar acum cand e vacanta nu crezi ca le streseaza parintii k sc suficient daca au pus intr au pus ca sa fie ajutate nici decum descurajate, pentru ca daca am avea toti o altfel de atitudine s'ar ajunge in max 1 luna sa fie pustiu siteuhappy

| Jonsdottir a răspuns:

Tu zici de scoala, dar vezi cum ai scris? mi-a luat ceva timp pana am descifrat heroglifele tale.
de ce nu te gandesti, oare cum eram eu la varsta lor?

| littlesunshine a răspuns:

Ce e asa de greu mai oameni sa scrieti si voi romaneste?!?! Sa intelegem si noi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci vrei intrebari legate de scoala nu?
A da ...suntem " FETITZE " cu mult tumeu
reveniind la scoala
Dc nu am voie sa fumez in scola?
Ce se intampla daca sunt prinsa fumand in scoala?
Dc nu am voie cu cola in scoala?
Dc nu am voie sa fumez in apropierea scolii?
Legat de mate ...eu nu o am cu matematica...care imi amintiti teoria de la algebra si geometrie de clasa a 6 abatting eyelashes laughing [ nu vreau raspuns tongue ]
deci thinking
A da... dc nu avem pauza de 20 minute?
Dc trebuie sa vi in uniforma cand regulamentul scolar spune ca poti purta un tricou/bluzon albastru, alb sau negru?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tupeu *

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite cine arunca piatra..., insa ma rog..., nimeni nu te obliga sa scrii corect, asa cum nici tu nu poti obliga pe altii sa ''rez pb la matem''. sa auzim numai de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei iti raspund eu... (ele se cred prea mature...) daca au 2-3 kg in plus imediat vor sa slabeasca... tin dieta... cea ce nu ar trebui pentru ca sunteti in crestere...cu problemele de mate...in timpul scoli vorbind...sunt praf sa faca si o imultire unele dintre ele...si sunt si pitziponace get pe get...
Ele vor sa fie frumoase/sexy pentru baieti...domne...daca un baiat te iubeste, te iubeste asa cum esti si numai conteaza cum arati, dar de cele mai multe ori ei au baieti mai mari decat ele care sunt vagabonti in cele mai multe cazuri (fumeaza, beau, se bat, vorbesc urat) si nu cred ca le face sa se simta fericite...ci chiar le si jignesc uneori... apoi dupa ce se despart de ele se lauda peste tot ca au "facut-o" cu ele...si ajung batjocorite...si loate peste picior de ceilalti baieti (eu sunt baiat si am intalnit multe cazuri de fete d'astea... a fost parerea mea de baiat... sper sa nu imi fac dusmani fetelor cu acest raspuns"