Toate la timpul lor!
Mai vezi tu peste 1 an, daca iti mai place de el, dar pana atunci, joaca-te cu fetitele si uita de baieti, ca esti mult prea micuta.
Nu esti inca la varsta sa te uiti dupa baieti incearca sa te concentrezi pe scoala.
Mamă, ce tragedie la 12 ani! Fată dragă, dacă zici că i-a spus-o în glumă, de ce îți faci atâtea probleme? De ce faci din țânțar armăsar și arunci cu vorbe gen ''oribil'' și ''inima ruptă în mii de bucățele'' de parcă m-aș uita la o telenovelă de doi bani?
Dacă reacții din astea ai la 12 ani când el nu-i nimic altceva decât primul tău crush dintr-un lung șir de băieți pe care ai să-i placi până la 20 de ani, sunt curioasă ce ai face dacă te-ar înșela iubitul (în adevăratul sens al cuvântului, pe care sper că nu-l cunoști), ori dacă dragostea vieții tale s-ar plictisi de tine și ar cere divorțul...
Șii ce trist mi se pare când vă grăbiți să vă lăsați copilăria în urmă și să aveți, vezi-Doamne, ''relații'' de la 12-13 ani? Relații o să tot ai până mori dar copil n-o să mai fii niciodată.
Greu sau ușor, trebuie să îl scoți din minte. Altfel, inima ta se va mai frânge iarăși în bucățele; pentru că tu ți-ai găsit un "crush" un băiat cu un caracter extrem de urât.
Daniel6995 spune bine și merită fundă: ești prea mică pentru astfel de relații.
Dacă vei continua așa, până la căsătorie vei rămâne fără inimă, și nu vei mai putea iubi. Renunță la orice crush. Acum nu mă crezi; dar când vei crește mare și te vei vedea cu inima zdrobită în incapacitatea de a mai iubi pe cineva, o să îmi dai dreptate. Dar va fi prea târziu. Forțează-ți mintea și inima să nu mai ai nici un crush, nici un prieten până la majorat.
12? 12 ani? Aham, e grav atunci, daca-l pierzi pe el, ti s-a dus viitorul. Adica mna, ti-a cam trecut vremea, nu vor mai fi sanse.
Fii rea, zi-i la doamna invatatoare sa te mute cu altcineva in banca, practic stergi pe jos cu el.
Si mie mi s-a rupt inima in mii de bucatele la 12 ani... bietul hamster.
Auzi, ia-l la o discutie serioasa, cand va mancati pachetelul, ca intre oameni maturi. Spune-i ca nu vrei sa mai imparta sucutelul cu altcineva, ca nu te mai joci cu el si il zici si la doamna. De fapt, da-i ultimatum, ori se joaca doar cu o papusica ori nu mai vede suculet.
Barbatii astia... asa-i?